דרוש מידע ריהוט לדירת שכירות

• הוסף לסימניות
המלצה לחנות רהיטים, כמובן שירות טוב, איכות, מחיר זול ואולי אפילו חבילות ריהוט

• הוסף לסימניות
אזור?

• הוסף לסימניות
בני ברק.
מחפשת ריהוט לכל הבית. חדר שינה, ילדים, סלון, משרד

• הוסף לסימניות
אז לא מכירה שם...
בירושלים הייתי מרוצה מיופי של ריהוט וממחסן המזרונים

• הוסף לסימניות
יש בק"ס חנות בשם ענק הרהיטים יש להם שרות מדהים
האמת שאשמח לשמוע אם למישהו יש המלצות על האיכות שלהם

• הוסף לסימניות
ממליצה!!!
גלריה-01.jpg

• הוסף לסימניות
מאיפה ההמלצה אם עכשיו הפתיחה? או שזה מודעה מפעם?

שאלה נוספת:
בעז"ה בדירה שאליה אני עוברת יש לי אפשרות להקצות חדר למשחקים, (חלום של כל אמא נראה לי) אשמח לקבל השראות וטיפים איך לרהט את החדר (כמובן לא עבודות נגר יותר רעיונות של איקאה ואלי אקספרס)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מודעה מלפני כמה חודשים-
זה היה מכירה קטנה בבית כמה שנים טובות ועכשיו הם השתדרגו פתחו קומה שלימה עם ריהוט

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב.
דחוף!!!
חנות רהיטים עם מחירים הוגנים ושירות טוב.
בבקשה

• הוסף לסימניות
תופתעי אבל הום סנטר. יש להם רהיטים יפים ובאיכות טובה כולל מיטות, שולחנות, ארונות, שידות, ממש הכל.
אנחנו הזמנו מהאתר ארונות ושולחן כתיבה לחדר ילדים (באתר יש מבחר גדול של הכל, יותר מבסניפים).

• הוסף לסימניות
מי זה חפציבה?
תייגו אותי אז באתי :)
אבל אני לא נמצאת פה הרבה
אפשר לפנות בשמחה במייל: traklin.rihut שטרודל ג'ימייל..
ותודה רבה לכל הממליצים בפורום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה