התייעצות "ריחות בבתים" ועל הדרך אוורור הבית

• הוסף לסימניות
בארונות בגדים?

גם.
וגם בקופסא שבה אני מאכסנת את המסכות החד פעמיות (מתכת, במקור עבור טישו ) - שם מספיק ממש כמה כדוריות כדי להפוך את המסכה לנעימה.
וגם בתיק שלי, בתא של הטישו (קצת גרגרים, שלא יהפוך למלאה)
וגם במגירת שמיכות הצמר

ואפשר גם בקופסא של השטריימל, אם כי בזה אין לנו ניסיון, כי אין לנו שטריימל..

• הוסף לסימניות
נוסף על האוורור שהוא חובה גם בחורף
לדעתי ריח נעים בית זה ניקיון ולא מפיצי ריח למיניהם
חיטוי שירותים באקונומיקה כל יום,
כיורים ומשטחי שיש - כנל
(שלא לדבר על שקיות שממתינות לפח או על כלים בכיור או על ערימות כביסה... שתורמים לריח חנק גרוע)
ובאופן כללי - שמירה על ניקיון רהיטים מאבק, חלונות, וכו

לגמרי

• הוסף לסימניות
נוזל רצפות של סנו מלון בוטיק - ודווקא הוא.
עולה על כוווולם.
רק שאין אותו בכל חנות, לא יודעת למה.

והשבוע קניתי מבשם אויר עם שמנים אתריים, משהו חדש לחברה מוכרת.
האמת, רציתי לשלול להם את הרישיון.
מישהו ניסה ???? כי לא עמדתי בריח....

• הוסף לסימניות
גם.
וגם בקופסא שבה אני מאכסנת את המסכות החד פעמיות (מתכת, במקור עבור טישו ) - שם מספיק ממש כמה כדוריות כדי להפוך את המסכה לנעימה.
וגם בתיק שלי, בתא של הטישו (קצת גרגרים, שלא יהפוך למלאה)
וגם במגירת שמיכות הצמר

ואפשר גם בקופסא של השטריימל, אם כי בזה אין לנו ניסיון, כי אין לנו שטריימל..
נשמע טוב. שווה נסיון. תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה