ריח בסנדלים

• הוסף לסימניות
הקטן שלי פספס:( :mad: והסנדלים נרטבו.
שטפתי אותן מיד, אך הריח לא יוצא.
מה עושים?!!:confused::confused:

• הוסף לסימניות
תשרי את הסנדלים כמה זמן במי סבון
ואח"כ תיבשי בשמש היא מפיגה את הריח

• הוסף לסימניות
ניתן לפזר על זה סודה לשתיה במהלך הלילה,
בבוקר לנער את זה, ואין זכר לריח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1330057:
ניתן לפזר על זה סודה לשתיה במהלך הלילה,
בבוקר לנער את זה, ואין זכר לריח

גם כשהסנדל יבש?
זה לא הורס את הסנדלים?

• הוסף לסימניות
אני כיבסתי במכונה עם עוד בגדים וייבשתי בשמש (פעם פעמיים זה לא נורא זה גם מחדש אותן יותר מזה זה הורס:((()

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;1330076:
אני כיבסתי במכונה עם עוד בגדים וייבשתי בשמש (פעם פעמיים זה לא נורא זה גם מחדש אותן יותר מזה זה הורס:((()

אני לא אספיק עד מחר בבוקר :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;1330060:
גם כשהסנדל יבש?
זה לא הורס את הסנדלים?

סודה לשתיה לא הורס את הסנדלים.
אני עושה את זה כל תקופה, להוציא ריח של זיעה , אני מאמינה שזה ישפיע גם על זה.
שווה לנסות

• הוסף לסימניות
סודה לשתיה מנטרל ריח
אך פעם ראיתי בפטנט רשום שאם נשאר מזה אפילו קצת זה עושה גירוי נוראי ברגל

• הוסף לסימניות
פעם שמעתי שאבקת טלק מוציאה ריחות מנעליים,
תנסי, אם לא יועיל לא יזיק....

• הוסף לסימניות
רק לזכור שכדי חלייבש נעליים חובה למלא אותם בעיתונים.....
אחרת העור מתקשה ונסדק..

• הוסף לסימניות
אני השריתי באבקת כביסה ומרכך כביסה.
אבל מדובר בסנדלים מאיכות טובה, יכול להיות שבסנדלים פשוטות המים יהרסו את העור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה