דרוש מידע ריח חריף של פלסטיק ועץ חרוכים

• הוסף לסימניות
שבוע טוב.

אני עובדת בחנות שיש בה מפעל עם חיתוכי לייזר של עץ וכן של פרספקס [זכוכית אקרילית], עם הטבעה בחום של סובלימציה וכו'. אני אמנם נמצאת בחדר סמוך ולא באותו החדר של המכונות, אבל הרבה פעמים נפלטים מהמכונות ריחות נוראיים וחריפים של החיתוכים שם עניין של יום ביומו, והם מגיעים עד אלי, ונשמתי כמעט פורחת.

האם מה שידוע לכולם שפלסטיק חרוך והעשן היוצא ממנו הוא דבר מזיק ומסוכן מאוד לבריאותו של האדם הנושם את החומרים הנפלטים שם, האם זה נכון? האם זה קיים גם במקרה דנן?

השאלה היא האם זה מזיק לי סתם ביומיום? וכן במקרה שזה רלוונטי, האם זה מזיק לעובר/לאשה בהריון?

אשמח לכל מידע מנסיון אישי של בעל עסק שכזה/עובד שעובד בכזה מקום, ולא מסתם קריאה באינטרנט, כי גוגל גם לי יש.

תודה.

• הוסף לסימניות
אני יכולה להגיד לך מנסיון אישי שסבלתי מזה קשות!!!
כל יום הייתי חוזרת הביתה עם כאבי ראש נוראים, והרבה פעמים היו לי בחילות מזה.
יותר פירוט אוכל לתת לך באישי.

• הוסף לסימניות
אני עבדתי בסובלימציה
עשיתי את החיתוכי לייזר בעצמי, וגם הטבעתי במכשירים..
ישבתי באותו חדר עם המכונה
היה חלון ליד המכונה וחלון לידי
וריח נוראי!
שאלתי בזמנו את הרופאת נשים שלי
ואמרה לי שאין בעיה
לא ביררתי מעבר לזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה