דרוש מידע ריח של ביוב מבור ניקוז במטבח

• הוסף לסימניות
מהן הסיבות האפשריות לתופעה?
מדובר בדירה אחרי שיפוץ -
דחוף לי לדעת האם ייתכן שמדובר בפגם בבניה
לפני שאני משחררת את הקבלן לדרכו...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לפעמים זה צינור שמחובר למרזב שמתחיל מהגג וחייב להיות פתוח (עם רשת) על הגג, כשהפתח של המרזב על הגג נסתם, עולים ריחות מהבור.

• הוסף לסימניות
גם לנו היתה אותה בעיה אחרי שיפוץ. הסיבה היתה שכן שמו קופסת ריח. לדברי בעל המקצוע במטבח אין לשים קופסת ריח. אכן לאחר שהסירו אותה הבעיה נפתרה.

• הוסף לסימניות
יתכן שלא שמו שם קופסת ריח בבור הניקוז
גם לנו היתה אותה בעיה אחרי שיפוץ. הסיבה היתה שכן שמו קופסת ריח. לדברי בעל המקצוע במטבח אין לשים קופסת ריח. אכן לאחר שהסירו אותה הבעיה נפתרה.
מה ההסבר לתגובות הסותרות לכאורה?
במה זה תלוי?

• הוסף לסימניות
אצלינו גם היתה את הבעיה הזאת
כשהתחלנו לעקוב מתי זה קרה- גילינו שכשהמכונת כביסה בסחיטה..
זה היה על אותו קו של צינורות.

לא זוכרת איך טיפלנו בזה.

• הוסף לסימניות
מה ההסבר לתגובות הסותרות לכאורה?
במה זה תלוי?

באמת לא יודעת. :rolleyes:

לי הסבירו שחייב קופסת ריח כדי שלא יהיה ריח
וגם חייב שהיא תהיה מאוזנת לגמרי, ולא עקומה. אחרת אין לה משמעות.

• הוסף לסימניות
בגדול הדרך למנוע את הריחות הלא נעימים העולים ממערכת האינסטלציה היא ע"י מים.

זאת אומרת ליצור מקום לפני פתחי הצינורות שמתרכז בו מים לכל עובי הצינור וזה מונע מהריח לעבור.

[מה שנקרא בברזי המטבח - סיפון]

באמבטיה מניחים קופסת ריח שזו קופסה שהמים חייבים לשהות בה בגובה מסיים שיוצר חסימה של מעבר אויר מהביוב להמשך הצנרת שבתוך הבית, בלי זה הבית יסריח כהוגן [פלוס מקקים ועוד שיעברו פנימה]

במטבח לא שמים קופסת ריח, [יש סיפון לכל כיור].

• הוסף לסימניות
בגדול הדרך למנוע את הריחות הלא נעימים העולים ממערכת האינסטלציה היא ע"י מים.

זאת אומרת ליצור מקום לפני פתחי הצינורות שמתרכז בו מים לכל עובי הצינור וזה מונע מהריח לעבור.

[מה שנקרא בברזי המטבח - סיפון]

באמבטיה מניחים קופסת ריח שזו קופסה שהמים חייבים לשהות בה בגובה מסיים שיוצר חסימה של מעבר אויר מהביוב להמשך הצנרת שבתוך הבית, בלי זה הבית יסריח כהוגן [פלוס מקקים ועוד שיעברו פנימה]

במטבח לא שמים קופסת ריח, [יש סיפון לכל כיור].
אצלי זה מהצינור שאליו מתחברת המכונת כביסה
ובדיוק לכן אני תוהה כי אני מכבסת לפעמים כמה פעמים ביום ומידי פעם עולים גלים של ביוב נוראים.

חשבתי להביא פועל שיבדוק אבל אני רואה ששאלו פה אז אתייעץ גם אני.
תודה

• הוסף לסימניות
גם אצלי כשהמכונה עובדת יש ריחות של הביוב מהיחידה בחדר הורים, לא הבנתי איך זה קשור לכביסה

• הוסף לסימניות
יש לפעמים קופסא שהיא כן קופסת ריח אבל אין בה מים כי היא לא פעילה כמו של ניקוז מזגן וכדו' כך שכרגע איננה קופסת ריח [קופסת ריח מונעת ריח רק שיש בה מים החוסמים את הפתחים]

• הוסף לסימניות
כשהתחלנו לעקוב מתי זה קרה- גילינו שכשהמכונת כביסה בסחיטה..
ובדיוק לכן אני תוהה כי אני מכבסת לפעמים כמה פעמים ביום ומידי פעם עולים גלים של ביוב נוראים.
גם אצלי כשהמכונה עובדת יש ריחות של הביוב מהיחידה בחדר הורים, לא הבנתי איך זה קשור לכביסה

גם אצלי ככה
מה עושים?

• הוסף לסימניות
אצלי זה מהצינור שאליו מתחברת המכונת כביסה

חשבתי להביא פועל שיבדוק אבל אני רואה ששאלו פה אז אתייעץ גם אני.
תודה
יש דבר כזה שנקרא סיפון למכונת כביסה, שמונע מהריחה לצאת. (כמו בכיור)

• הוסף לסימניות
רוצה לספר שהבאתי בעל מקצוע והסביר שהריח עולה בגלל מים עומדים בצינור.
ולכן שמים סיפון שכולא את הריח שלא יצא החוצה
והוא המליץ לי במקום סיפון לשים את הצינור של המכונת כביסה בצורת S והריח נכלא בפנים ולא יוצא
עשינו זאת והבעיה נפתרה

• הוסף לסימניות
רוצה לספר שהבאתי בעל מקצוע והסביר שהריח עולה בגלל מים עומדים בצינור.
ולכן שמים סיפון שכולא את הריח שלא יצא החוצה
והוא המליץ לי במקום סיפון לשים את הצינור של המכונת כביסה בצורת S והריח נכלא בפנים ולא יוצא
עשינו זאת והבעיה נפתרה
מעניין לנסות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה