ריטשתי, לבד!

• הוסף לסימניות
לא יודעת איזה אלבום...
באלבום של הזוג הדבר היחיד שמעניין זה התמונות שלו.... :)

(בכולופן.. ככה זה היה אצלי :) )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1007372:
השאלה אם הנקיות שווה את זה שלא לכולם תהיה חשיפה מספקת. אחרי הכל- הדבר הראשון שמחפשים באלבום הוא שיראו את כולם ובגודל מכובד.
אלא אם כן המשפחה ההיא אחרת.
בקטנה. לזוג הזה יש גם ילדים, שמן הסתם יופיעו בעמוד אחר (אני עושה עמוד אחד לכל משפחה בסיסית <צד כלה, צד חתן>, ואז 1-2 עמודים של תמונות נוספות מהחלק הזה. אחיינים וכדו'), אז הם יזכו לעוד "חשיפה".
אצלנו בציבור יש הרבה פחות דגש על המשפחתיות, ויותר דגש על התיעוד של האירוע כולו, וגם על תמונות הכלה לבד. אף אחד מהאחים לא מתייחס לצילומים המשפחתיים ברצינות רבה מדי. (בואי נגיד שהנשואה הזו הגיעה בערך באיחור של שעה, הצטלמה דקה והלכה לפגוש את האורחים.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1007353:
תמיד יש אצלי שני הפלאשים אחוריים ואחד קדמי. כאשר הרקע לבן - שני האחוריים מכוונים אל הרקע כדי לשרוף אותו (ואחד קדמי מאיר את המצולמים). כשהרקע שחור - האחוריים מאירים על המצולם כדי להפריד אותו הרקע). כשהרקע צבעוני - אחד מהאחוריים מאיר על המצולם והשני על הרקע.

עריכה: אין קשר לשרשור, אבל אני חייבת לפרוק: אני מעצבת עכשיו אלבום חתונה בקו נקי מאוד (יותר נקי מהרגיל שלי, שגם ככה היה יחסית נקי), ונתקעתי בעמודים של המשפחתיות. לכלה יש 9 אחים, מהם 2 נשואים עם ילדים, וזה פשוט לא מסתדר לי בשום סידור שיהיה נקי מספיק. בעעעע.
תודה על הפירוט זה עוזר מאוד!
האם לא מספיק פלאש אחד לשריפת רקע לבן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1007496:
תודה על הפירוט זה עוזר מאוד!
האם לא מספיק פלאש אחד לשריפת רקע לבן?
לכאורה כן, אבל כדי לשרוף רקע לבן - צריך שהאור עליו יהיה הרבה יותר חזק מאשר על המצולם. אם יש כמה מצולמים - צריך שטח גדול שיהיה מואר חזק מאוד. בשביל שטח גדול - משתמשים במטריה שתפזר את אור הפלאש על חלק גדול יותר מהרקע הלבן (פלאש בלי מטריה ייצור אלומה יחסית מרוכזת שתשרוף בעיקר נקודה אחת). המטריה מחלישה את עוצמה הפלאש עבור כל איזור ברקע הלבן (כי אותו האור מתפזר על שטח גדול יותר).
בקיצור, כדי לשרוף את הרקע עם פלאש בודד ולהישאר עם רגישות נמוכה וצמצם לא פתוח במיוחד - צריך פלאש מאוד מאוד חזק, שמן הסתם ייטען לאט. האפשרות האחרת היא 2 פלאשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה