דרוש מידע רייטבק- האם זה אכן עוזר?

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע ממישהו שהשתמש ועזר לו!
כמו"כ מחפשת לשכור או לשאול או לקנות יד2 ממי שכבר לא משתמשים..
תודה

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב, האם יש להשיג את המכשיר ביד 2 או בגמ"ח או השאלה(יד שרה וכדו')

• הוסף לסימניות
האם יש המלצות על המוצר - רייטבק?
זה דבר לא זול (1400 ש"ח)

• הוסף לסימניות
אפס המלצות על יעילות המכשיר???
אין מי שיכול להעיד שהרייטבק הועיל לו?

• הוסף לסימניות
יש אותו למישהיא במשפחתי, ניסיתי אותו הוא חמוד מאד, ונראה יעיל.
הייתי גם רוצה לקנות אותו יד שניה.-בזול יותר.
מענין אולי יש אותו באתר יד 2?

• הוסף לסימניות
יש השכרה לרייטבק בבני ברק לשבועות/ חודשים
לפרטים: 054-8453078

• הוסף לסימניות
אפס המלצות על יעילות המכשיר???
אין מי שיכול להעיד שהרייטבק הועיל לו?
היי, נתקלתי בפוסט הזה במקרה. אני עובד באולפן הקלטות וקיבלנו הקלטות של שיחות עם לקוחות שקנו את המכשיר הזה, רייטבק. המשימה שלנו הייתה: להוציא מההקלטות פרטים אישיים של לקוחות ולהמיר אותם לפורמט שיתאים למערכת טלפון (אפשר לשמוע את העדויות באופן אוטומטי במערכת הטלפון של רייטבק)

אסכם לכם את עשרות עד מאות ההקלטות שיצא לי לשמוע במסגרת העבודה:
הרבה מהם אנשים שהמכשיר הזה שינה להם את החיים. רובם סיפורים רגילים (השתמשתי זמן קצר, כבר מרגיש שהגב ישר יותר ואפילו אנשים שמכירים אותי לא מבינים איך פתאום כל הצורה של הגב שלי ישרה יותר), וחלקם סיפורים מרגשים מאוד ומאוד לא שגרתיים (אישה שלא יצאה מהבית 4 שנים, ואחרי שימוש במכשיר הצליחה לצאת מהבית וללכת סוף סוף - בתמיכת הליכון כמובן), לפחות 3-4 עדויות של אנשים שכל החיים שלהם קיבלו מסז'ים תקופתיים וכבר לא צריכים את זה יותר, והיה ביטוי שחזר על עצמו שוב ושוב בהקלטות - פלא פלאים.

אני עומד על כך שהשיחות אמיתיות כולן, כי שמעתי את השיחה במלואה, כולל ההמשך שכלל שאלות על שימוש נכון יותר, שאלות שקשורות לשירות, ובקשות לרכישות של יחידות נוספות לקרובי משפחה אחרים.

חלק מההקלטות זמינות להאזנה בטלפון שלהם: 02-656-7477

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה