רינדור שחור

• הוסף לסימניות
יש לכם מושג למה הרנדר יוצא לי מסך שחור?
(בדקתי שאין תאורה מול המצלמה, אין משהו שמסתיר את המלמה)

תודה מראש

• הוסף לסימניות
מרנדרת עם המצלמה הלא נכונה?

• הוסף לסימניות
מה החשיפה של המצלמה

• הוסף לסימניות
הקטע המעניין (המוזר) זה, שאם אני יוצרת מצלמה חדשה הוא מרנדר איתה מצוין. (כנראה שהוא סגר את הפקק של הישנות:))

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 30.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
האם ההגדרות של המצלמה החדשה (שכן עובדת) שונות מהמצלמה הזו שלא עובדת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יניב;1068911:
האם ההגדרות של המצלמה החדשה (שכן עובדת) שונות מהמצלמה הזו שלא עובדת?

לא. אותם הגדרות

• הוסף לסימניות
ההגדרות אותם הגדרות.

• הוסף לסימניות
אני מציע שתוציאי את שתי המצלמות המדוברות בחוץ ל"חדר" של הסצינה ותבדקי אותם מול מאש חדש ופשוט, כגון קוביה.
על הצד שיש הבדל, תבדקי אם יש להם ערוץ אלפא (שלא יהיה שום דבר מאחורה).
ונא תודיעי מה תוצאות הבדיקה.

• הוסף לסימניות
אין הודעה בשורה האדומה למטה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1068970:
אין הודעה בשורה האדומה למטה?

לא.
הוא מסמן לי למטה שהוא מרנדר, והתוצאה=שחור חלק.

את מה שגיל הציע אני כבר מנסה (המחשב כרגע בנסיון רינדור עם המצלמה השלישית)

• הוסף לסימניות
אם מצלמה חדשה עובדת טוב אז מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לעלות על הבעיה. (זו מצלמה שניה שאני כבר מחליפה, כך שנראה לי שזה באג שאני מעוניינת לעלות עליו)

• הוסף לסימניות
בס״ד
אני הייתי מתלונן בחנות... 2 מצלמות לא מצלמות ??? זה כבר יותר מידי ...:D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י התלתיסט;1069893:
בס״ד
אני הייתי מתלונן בחנות... 2 מצלמות לא מצלמות ??? זה כבר יותר מידי ...:D:D:D

צודק.
תמיד לימדו אותי שכדאי לקנות מוצר שיש לו אבא. הפעם התפתתי על אבא חורג..... :D:D:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה