דרוש מידע ?ריפוד לכסא אוכל אינפנטי- איפה אפשר להשיג

• הוסף לסימניות
קנינו לפני כמה שנים כסא אוכל אינפנטי. מרוצים אבל הריפוד שחוק וקרוע.
איפה אפשר להשיג ריפוד חדש.
בעליאקספרס מה שמצאתי הוא במידות מושב פנימיות 28 סמ. בכסא הזה זה יותר באזור ה32. (אני חושב שהוא רחב קצת יותר מאחרים).
נשמח למידע היכן ניתן לקנות או לקישור מתאים. תודה

• הוסף לסימניות
מקפיצה - מחפשת גם מאד ריפוד לכיסא אוכל INFANTI FRESCO
איפה אפשר להשיג?

• הוסף לסימניות
תתקשרו לשירות לקוחות.עזרו לי בצורה אדיבה ויעילה וגם שלחו חלק קטן אבל משמעותי לעגלה שלהם בחינם.
קוראים להם שם אחר, לא אינפיניטי.
שירות לקוחות במבינוקינג (המייצרת של אינפיניטי)
046620866
את המידע והמספר קיבלתי מניו בורן שאין כמוהם בשירות....

עריכה:
בזמנו האתר שלהם היה בבניה, אני רואה עכשיו שהוא נפתח ויש שם צור קשר

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ידוע. רוצה לראות את המוצר, אם אכן זה מתאים, לפני שנוסעת לשם....

• הוסף לסימניות
תתקשרו לשירות לקוחות.עזרו לי בצורה אדיבה ויעילה וגם שלחו חלק קטן אבל משמעותי לעגלה שלהם בחינם.
קוראים להם שם אחר, לא אינפיניטי.
שירות לקוחות במבינוקינג (המייצרת של אינפיניטי)
046620866
את המידע והמספר קיבלתי מניו בורן שאין כמוהם בשירות....

עריכה:
בזמנו האתר שלהם היה בבניה, אני רואה עכשיו שהוא נפתח ויש שם צור קשר

בהצלחה!
תודה על העיצה המצוינת!
איזה שירות לקוחות מדהים!!
שלחתי פניה באתר,
חזרו אלי ומסכימים לשלוח לחנות קרובה בעיר שלנו!

תודה רבה

• הוסף לסימניות
תודה על העיצה המצוינת!
איזה שירות לקוחות מדהים!!
שלחתי פניה באתר,
חזרו אלי ומסכימים לשלוח לחנות קרובה בעיר שלנו!

תודה רבה
יש לך מייל שלהם?
הפנייה באתר לא עובדת..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה