ריצודים לאחר סגירה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י aiala;622597:
אני גם נתקלתי בבעיה של הרעידות האלו ופשוט למדתי שקטע שאני עושה ברוורס יש ב field options אפשרות לסמן v ברוורס משהו ואז כשאת מיצאת זה יוצא טוב.
ובקטעים שאני עושה באיטיות של 55 ומטה אני עושה את האפשרות של deinterlace ואז אין לי רעידות.
לעיתים נדירות שעדיין כן יש לי רעידות - אני מנסה אפשרות אחרת. (יש שם 4).

לא עשיתי פה רוורס וגם לא האטתי את הקצב, ולכן זה ממש מעצבן הרעידות
בקטעים שאני מביאה מאפטר ( כיתובים זה ממש בולט)

• הוסף לסימניות
בימים האחרונים יצא מדריך מעולה חדש מבית מדרשו של ערן שטרן בעניינים שנדונו כאן:
http://www.sternfx.com/tutorials-he/82

יוס'לה
אם תזדמן שוב למודיעין עילית נשמח אם תעדכן מבעוד מועד - אשמח לפגוש אותך.

• הוסף לסימניות
צריך להקפיד לשמור על המאפיינים של הסרט בכל המהגרים והנדודים בין תוכנות העריכה השונות !

אם החומר (כל החומר ! כל קליפ הכי קטנטן ) הוא בעל שדות (INTERLACED) יש להקפיד
לשמור על מאפייני הקבצים הן בפתיחת הפרוייקט ! הן במעבר לתוכנות אחרות והן בחזרה לפרמייר אחר כך !

אם יש לך חומרים בעלי מאפיינים שונים ! (חלקם רציפים, חלקם בעלי שדות) השתדלי להמיר מראש את כולם לתבנית אחידה !

רוב הבעיות של הריצודים מתחילות מתהליך המרה (DEINTERLACE) לא נכון של השדות !
או התייחסות לחומר INTERLACED כ PROGRESSIVE וגם להיפך במקרים מסוימים.

שימי לב לקונספט בייצוא שצריך לשקול מראש איפה הסרט הסופי הולך להיות מנוגן !
באיזה פורמט הוא הולך להיות מוגש ?! (DVD? BR-VIDEO ? קובץ FLASH? )
על איזה מסך? אם זה מסך מחשב/מסך פלזמה/LCD תצורת PROGRESSIVE היא מתאימה יותר
לעומת זאת מסכים ישנים או נגני DVD ישנים אינם מסוגלים להציג זאת !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה