דרוש מידע ריצוף דירה להשכרה, מה הולך?

• הוסף לסימניות
אותי מבריק ממש לא היה מושך. משי לטעמי מתאים לכולם, גם יחסית בסדר לאוהבי המבריק וגם בסדר לאוהבי המט.
הייתי הולכת על אפרפר-מוקה. גם תלוי מי הציבור, ממה שאני רואה בציבור החסידי המבריק חזק יותר ובליטאי-ספרדי לאו דווקא. כמובן שזה לחלוטין לא גורף...

• הוסף לסימניות
לכו על מבריק! אנשים מתרשמים מזה, אנשים אוהבים דירות יפות.
נכון שצריך להתאמץ לנקות יותר, אבל אנשים אוהבים שאחרי הניקיון הבית נראה נוצץ ורואים שהיתה שטיפה.

אצל אבא שלי יש מרצפות מנוקדות- נחמד שלא רואים כשיש פירורים או כתמים על הרצפה, ומצד שני אפשר לנקות כמה שרוצים ולא יראו ריצפה מבריקה...
כמובן שזה משתנה בין אנשים, אבל רוב האנשים שאני מכירה אוהבים מרצפות יפות גם אם זה דורש עוד ניקוי.
תודה לך על התגובה המנומקת!

• הוסף לסימניות
אותי מבריק ממש לא היה מושך. משי לטעמי מתאים לכולם, גם יחסית בסדר לאוהבי המבריק וגם בסדר לאוהבי המט.
הייתי הולכת על אפרפר-מוקה. גם תלוי מי הציבור, ממה שאני רואה בציבור החסידי המבריק חזק יותר ובליטאי-ספרדי לאו דווקא. כמובן שזה לחלוטין לא גורף...
תודה לך על התגובה, יודעת לומר באזור שרי ישראל תורה מציון, איזה ציבור שוכר?

• הוסף לסימניות
בעיני מט הוא הרבה יותר קלאסי, יפה ופרקטי.
מתאים לאורך זמן.
אפשר ללכת לראות דוגמאות של אנשים שריצפו לאחרונה,
כי קשה להתרשם מקטע קטן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה