ריצוף דמוי פרקט בהיר- עד כמה נשאר כזה?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מתלבטת בענין ריצוף שבחרתי לחדרי שינה
בתמונה השמאלי.
האם אפשר לשמור על הצבע הבהיר (זה אנטי סליפ R-10) לאורך זמן?
או שכדאי לרצף את המרפסת וחדרי השינה ואולי גם אמבטיה באותו ריצוף (הימני או כהה יותר)?
דירת 3 חדרים לא גדולה. הסלון-מטבח מט משי אפור- לבן בהיר עם קצת נחושת.
אשמח לחוות דעת , תודה.

קבצים מצורפים

• צד ימין ריצוף מרפסת צד שמאל ריצוף חדרים.JPG
    צד ימין ריצוף מרפסת צד שמאל ריצוף חדרים.JPG
    KB 721.8 · צפיות: 176
  • הוסף לסימניות
ריצוף דמוי פרקט הוא סופר פרקטי ובקושי מתלכלך. גם בהיר כזה.
אם כי הנסיון שלי הוא לR9 כלומר כמעט ולא מחוספס.
לא נראה לי שיש הבדל.

במעלה בבהיר שאת לא מוגבלת בבחירת ריהוט. וגם מאיר ומגדיל בעינים.
המעלה בכהה, שזה נותן חמימות ואופי.

• הוסף לסימניות
לטעמי הימני יותר יפה וחם. ענין של טעם..
הצבע אמור להישאר ולא לרדת אם זה אריח איכותי.

• הוסף לסימניות
בגלל שהוא מחוספס והמגע שלו דומה לעץ חשבתי שהדריכות עליו ילכלכו באופן שקשה מאד לנקות, אין לי נסיון.
הוא לא ממש מחוספס, ואין לו חריצים.
כיף לשטוף (גם לא מתלכלך כמעט. אני שוטפת פעם בשבוע לכבוד שבת ולמען הריענון וההרגשה הנעימה של חדר נקי, אבל באמת - מספיק לטאטא היטב והחדר נראה נקי)

מוזמנת לראות

• הוסף לסימניות
לי יש אפור בהיר.
נשאר בהיר מאד קרוב לשלוש שנים.
למה בעצם שלא ישאר בהיר?
זה קרמיקה. לא עץ. אין סיבה שישנה צבע.
יש לך אפור בהיר גם באמבטיה? אם כן יכולה אולי להעלות תמונה בשביל לראות עם איזה חיפוי עשית?

• הוסף לסימניות
אל ! תעשי R10 בחדרים
בקושי בחדרי רחצה אפשר לשרוד איתם, זה סתם מעצבן החספוס הזה... בשביל מה את צריכה?
יש דמוי פרקט חלק לגמרי, כמו המשי.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי דמוי פרקט עץ בהיר לחדרים עם חספוס עדין ממש וגם למרפסת. לאמבטיה לקחתי דמוי פרקט שחור וליחידת הורים עץ כהה שניהם לפטו. חלק חלק עם מראה נוצץ מעט .לטעמי מושלם לחדרי רחצה

• הוסף לסימניות
אני עשיתי דמוי פרקט עץ בהיר לחדרים עם חספוס עדין ממש וגם למרפסת. לאמבטיה לקחתי דמוי פרקט שחור וליחידת הורים עץ כהה שניהם לפטו. חלק חלק עם מראה נוצץ מעט .לטעמי מושלם לחדרי רחצה
יש מצב שאת מעלה תמונות? אני אמורה לבחור שבוע הבא ויעזור לי מאד. תודה.

• הוסף לסימניות
אני גם באמצע בחירה של דמוי פרקט אשמח גם לתמונות
תודה

• הוסף לסימניות
מישהו שמע על זה שפרקט מקטין את החדר ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה