דרוש מידע ריצוף הודי מט משי מומלץ או לא ?

• הוסף לסימניות
כל תגובה או מידע במושא תתקבל בברכה.
חייבים לקבל החלטה בהקדם.
קבלנו הצעה לריצוף ספרדי אך לא מספיק אהבנו את הדוגמא.
לעומתו דוגמא שאהבנו אך הודי.

שמענו בנושא דעות מנוגדות אשמח לקבל מידע מבעלי ניסיון בלבד.
שימו לב השאלה היא על מט משי בלבד ולא על מבריק.

• הוסף לסימניות
@orange
מה יצא לכם מהברורים?
באותה דילמה כרגע..

• הוסף לסימניות
@orange
זאת אומרת מהברורים יצא ששווה להשקיע בספרדי על פני ההודי?

• הוסף לסימניות
אכן.
עדיין לא יודעת להגיד לך אם צדקנו.
איפה שקנינו אין פער כל כך גדול במחיר,
אז לדעתי שווה.

• הוסף לסימניות
לי יש הודי מט משי. כרגע בשימוש רק חודשיים, אבל מהמם. ממה שהבנתי במיוחד במט משי לא מאד משנה המוצא,
כן כדאי לוודא שזה ממפעל באיכות טובה אבל ההודי מצוין.

• הוסף לסימניות
אני רוצה מבריק ולכן אני חוששת..
@orange
היכן קניתם?

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
יהושע העשיל בפתח תקווה

• הוסף לסימניות
לי יש הודי מט משי. כרגע בשימוש רק חודשיים, אבל מהמם. ממה שהבנתי במיוחד במט משי לא מאד משנה המוצא,
כן כדאי לוודא שזה ממפעל באיכות טובה אבל ההודי מצוין.
ואיך זה אחרי הרבה זמן?
אנחנו כמעט קונים הודי, מט
מעניין אותי מאוד לשמוע מה קורה איתו אחרי הרבה זמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה