ריצוף מט משי- מי מכיר??

• הוסף לסימניות
אני ממליצה, אבל מניסיון ממש קצר של כמה שבועות.
הוא מתנקה יפה ממש בניגוב קל, וגם המראה שלו אני ממש אוהבת, אבל זה ענין של טעם

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד
יש לי כבר כמה שנים
נראה מעולה כל הזמן
תעשי חיפוש ותראי שכתבו על זה הרבה

• הוסף לסימניות
אני ממליצה, אבל מניסיון ממש קצר של כמה שבועות.
הוא מתנקה יפה ממש בניגוב קל, וגם המראה שלו אני ממש אוהבת, אבל זה ענין של טעם
איפה קנית?
איזה גודל?
אשמח לשמוע עוד מידע,
אני ממש אבודה ולא יודעת לאן ולאיזה כיוון לפנות...

• הוסף לסימניות
מאד ממליצה על משי.
עם נסיון של שנה.
ונסיון של מרצפות אחרות...

• הוסף לסימניות
כמה אפשר לדוש על נושא כל כך נדוש, (תרתי משמע)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תכנסי לחנות והמוכר ממליץ לך על סוג מסוים שעשו במקום מסוים, אין לו ובוודאי לא לך, את המידע כמה אנשים מתגוררים בבית שרוצף בריצוף ה"מאד" מומלץ, כמה ילדים גוררים דברים, וחורצים ברצפות, והוא ממליץ על ריצוף שרוצף באיזו וילת מפלסים שגרים בה שתי נפשות ומ-א-ד מרוצים מהריצוף שספק אם אי מי דרך עליו בחודשים האחרונים... וכך מחנות לחנות כל מוכר ודעותיו ולפעמים טמון בזה כדאיות המכירה מבחינתו ועוד כיוב'

• הוסף לסימניות
לי יש כבר שנתיים וחצי , במטבח

אוהבת את המראה
הניקיון כייפי

לי ספציפית יש ריצוף שהגיע פגום , כמה אריחים עם פצפוצים
וכיום כמעט כל האריחים בקצוות משופשפות .

לא נראה מקרוב בכל רק העין מזויינת של בעלת בית מתוסכלת

• הוסף לסימניות
איפה קנית?
איזה גודל?
אשמח לשמוע עוד מידע,
אני ממש אבודה ולא יודעת לאן ולאיזה כיוון לפנות...
קניתי בנגב, 80 על 80, האמת שמלכתחילה רציתי 60 על 60 כי המשכתי עם זה לחדרים וזה היה נראה לי שיהיה מידי ענק לחדרים לא גדולים, אבל הסתבר שכמעט לא קיימים אריחים במשי בגודל הזה.
בסופו של דבר זה יצא מהמם גם בחדרים הלא גדולים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה