התייעצות ריצוף משי - שואב שוטף - הילכו יחדיו?!

• הוסף לסימניות
שלום,

יש לי בבית ריצוף משי מאוד בהיר ויפה , אבל קשה לתחזוק...

אני רוצה לקנות שואב שוטף,
אשמח על המלצות מניסיונכם, ודיס
אני חושבת לקנות דרימי H14
האם יש למישהו וזה מנקה טוב רצפת משי?!

אשמח לתובנות

• הוסף לסימניות
מנקה מעולה אך בהחלט משאיר לפעמים סימני גלגלים.
הפתרון אצלי לעבור על כל פס גם אחורה ואז מוחק את סימני הגלגלים. (דרימי H14 PRO)

• הוסף לסימניות
יש לי ריצוף משי מאוד בהיר ומשתמשת בטינקו S5
כמעט ולא משאיר פסים
רק אם התעצלתי לנקות את המכשיר מבפנים ונשאר לכלוך שתוקע ואז משפריץ מדי הרבה מים ואז הגלגלת משאירה סימנים...
במצב רגיל- אין צורך לעבור שוב

• הוסף לסימניות
שלום,

יש לי בבית ריצוף משי מאוד בהיר ויפה , אבל קשה לתחזוק...

אני רוצה לקנות שואב שוטף,
אשמח על המלצות מניסיונכם, ודיס
אני חושבת לקנות דרימי H14
האם יש למישהו וזה מנקה טוב רצפת משי?!

אשמח לתובנות
אין כמו דרימי דגם 50 חלום שווה להשקיע קצת יקר אבל נותן עבודה ולחיות ברוגע ובשלווה

• הוסף לסימניות
ממליצה על H14 PRO או H15 PRO וכמובן מיקס
קבוצת רכישה של כל הדגמים במחירים הכי טובים בשוק
במייל yael202530

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה