דרוש מידע רכב

• הוסף לסימניות
משחת שיניים. למרוח, לשטוף ולהבריק

• הוסף לסימניות
משחת שיניים . זה אמנם פתרון זול ויצירתי,
אבל משחת שיניים תגרום לפנס שלכם להתייבש ולהיסדק.
אז אם כבר ליטוש פנסים בבית – תשקיעו את הכסף והזמן בחומרים מקצועיים.

• הוסף לסימניות
אם זה לעבור טסט-- למרוח מעט שמן עם נייד סופג (מומלץ לשטוף אח"כ). אם רוצים משהו קבוע אז צריך נייר ליטוש 2000 לפחות, לשייף עם מעט מים בתנועות קבועות. ראה עוד כאן

• הוסף לסימניות
הפנסים ברכבים היום מפלסטיק שנשרף בשמש,
החלק הראשון בעבודה הוא הליטוש בניר זכוכית, להורדת השכבה השרופה, בהתחלה בניר גס (יחסית, לא הרגילים) ובהמשך בניר עדין כמבואר בקישור שהביא ארי. בשלב השני, אופציה 1, ישום פוליש, ולאחמ"כ אוטם לשמירה על הברק, יש ערכות מוכנות עם כל החומרים, אבל נראה לי שלא כלכך מחזיק. אופציה 2, בשלב השני, מריחת לכה בהתזה.
החידוש מחזיק שנה פלוס. (אולי לכה יותר)
כדאי לעשות אצל הבני דודים במאה ש"ח בערך.

• הוסף לסימניות
חומר מצוין לליטוש פנסים בלי הרבה עבודה, מניסיון אישי

• הוסף לסימניות
האור בפנסים ברכב ממש לא מספק אותי (גם אם אני מוסיפה את האורות למטה).
ואם אני מדליקה אורות גבוהים - זה מפריע לאחרים.
האם צריך להחליף נורות? האם צריך להחליף / ללטש את הפלסטיק המכסה?
(כשכתבו פה ליטוש פנסים, הכוונה לליטוש הפלסטיק המכסה?)

• הוסף לסימניות
מה הכוונה מספק? מטרת הפנסים היא שיראו אותך, פחות לעזור לך לראות. לזה יש תאורה בכביש...
ואגב כמו שכתבת האורות הגבוהים באמת מיועדים רק לדרכים צדדיות חשוכות וריקות,
זה ממש מטריד שאנשים משתמשים בהם כדי לשפר לעצמם את נראות הדרך ועל הדרך מסנוורים את שאר הנהגים (אולי מחוסר ידע)
גם כשאתם חייבים להשתמש - תורידו ברגע שאתם רואים רכב מולכם, אפילו רחוק!

• הוסף לסימניות
מה עושים אם הפלסטיק שלי לא יושב טוב והוא מתמלא אדים מבפנים יש אפשרות לסדר את זה או שזה פנס חדש
יש כאן מישהו שמתקן כאלו דברים בתשלום כמובן?

• הוסף לסימניות
חומר מצוין לליטוש פנסים בלי הרבה עבודה, מניסיון אישי
כן מומלץ מאד

• הוסף לסימניות
ואם אני מדליקה אורות גבוהים - זה מפריע לאחרים.
האם צריך להחליף נורות? האם צריך להחליף / ללטש את הפלסטיק המכסה?
(כשכתבו פה ליטוש פנסים, הכוונה לליטוש הפלסטיק המכסה?)
תבדקי אם הפלסטיק שמכסה את הפנסים שקוף וברור או שהוא נראה מאוד מלוכלך, אם הוא נראה מאוד מלוכלך זה צריך ליטוש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה