- הוסף לסימניות
היי , אני שחקנית , מורה לדרמה ומחול , כותבת מדי פעם ואמנת מסיבות , הציעו לי משרה בריכוז חברתי בתיכון ואף פעם לא הייתי רכזת , מה אתן אומרות ? לקחת ? אני יעמוד בזה ? איך בונים רעיונות מאפס ????????.
תמיד אפשר לקחת תוכניות מובנות כבר, להעזר ברכזות אחרות וכו'היי , אני שחקנית , מורה לדרמה ומחול , כותבת מדי פעם ואמנת מסיבות , הציעו לי משרה בריכוז חברתי בתיכון ואף פעם לא הייתי רכזת , מה אתן אומרות ? לקחת ? אני יעמוד בזה ? איך בונים רעיונות מאפס ????????.
מצטערת אבל חולקת עליךאי אפשר לקחת תוכניות מובנות מבתי ספר אחרים. כל בית הספר שונה באוכלוסיה, ביעדים שהוא מציב לעצמו, ברמת שיתוף הפעולה, במחזור הכספים שלו ועוד.
מנסיון רב, תוכנית שלא הכנת בעצמך הצלחתה מוטלת בספק.
(גם תוכנית שהכנת בעצמך ובהתאמה לביה"ס זקוקה להמון סיע"ד, אבל יש לה יותר סיכויים.)
יש לי תכנית ייחודית לחנוכה שיכולה להתאים מאד לרכזות חברתיות בבתי ספר.
באיזה אופן אני יכולה לשווק / לפרסם אותה ולהגיע לקהל היעד המדויק הזה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים