בקשה רכזת חברתית? מסכימה להתראיין (אפילו בשם בדוי/ חלקי)?

• הוסף לסימניות
לצורך כתבה על ריכוז חברתי בכלל, ובפרט בימים אלו- המורכבים, אני זקוקה למרכזות חברתיות המוכנות להשיב על רשימת שאלות קצת בהרחבה.
עדיפות לכאלו שבאזורן חוו את הלחימה יותר מקרוב- עברו למרחב קולי/ פונו/ הוצרכו לעשות פעילות במקלט, אבל גם כאלו מכלל הארץ.
אם את מסכימה להתראיין- אשמח שתשלחי לי הודעה פרטית (ואם אין לך פרימיום, שתכתבי כאן שאת מסכימה ואכתוב לזמן קצר את המייל/ הפלאפון שלי).
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
@יאט , מקווה שאת עדיין פה...
סליחה על העיכוב.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני גרה במעלות,
תוכלי לתת לי מספר טלפון ואשלח לרכזות בסביבתי..
בכללי אני קשורה לצוות תנועת "בתיה" בעיר שלנו וכבר מתחילת המלחמה לא יצא לנו לבצע תוכניות ומפגשים,
אם אוכל לעזור לך מההיבט הזה -
בשמחה.

• הוסף לסימניות
אני גרה במעלות,
תוכלי לתת לי מספר טלפון ואשלח לרכזות בסביבתי..
בכללי אני קשורה לצוות תנועת "בתיה" בעיר שלנו וכבר מתחילת המלחמה לא יצא לנו לבצע תוכניות ומפגשים,
אם אוכל לעזור לך מההיבט הזה -
בשמחה.
תודה!
אם תוכלי לכתוב לי הודעה פרטית זה מאד יעזור לי... תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב.
תודה רבה מראש לכל אחת שתתנדב!
לא מדי הרבה שאלות, ולא צריך לענות על הכל. תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה