דרוש מידע רכיבה טיפולית לבחורות

• הוסף לסימניות
שואלת בשביל חברה, יש דבר כזה גם לבחורות?
קבוצות של בנות חרדיות היא יודעת שיש, השאלה אם יש דבר כזה גם דרך הקופה.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי , עיקר השאלה היא האם הקופה מממנת ? שתשאל בקופה שלה..
אם היא מחפשת מקום אז "רטורנו" זה המקום
אם היא צריכה עזרה מנהל האורווה מכיר את ההורים שלי.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי , עיקר השאלה היא האם הקופה מממנת ? שתשאל בקופה שלה..
אם היא מחפשת מקום אז "רטורנו" זה המקום
אם היא צריכה עזרה מנהל האורווה מכיר את ההורים שלי.
היא לא מחפשת מקום לגמילה ולא שיטות טיפול,
היא רוצה ללמוד רכיבה ומאחר שיש הרבה ילדים שהולכים לרכיבה
מטעם הקופה- שזה מחיר נמוך מאד, היא רוצה לדעת אם יש סבסוד כזה
גם לבחורות ולנשים, ואם יש- איפה.

• הוסף לסימניות
צר לי שאני עדיים לא מבין אותך
לא שלחתי אף אחד לטיפול..ברטרנו לומדים להיות מדריכה טיפולית ואח''כ עובדים בזה (כמטפלים ולא כמכורים..)
את הקשר לקופה עדיין לא הבנתי
תמתיני אולי תקבלי כאן תשובה טובה יותר

• הוסף לסימניות
האם ידוע לכם באזור המרכז?
מחפשת עבור מטופלת בת 17.

• הוסף לסימניות
בכפר רות - ליד מודיעין עילית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה