דרוש מידע רכיבת סוסים טיפולית דרך מאוחדת ברמות, מי מכיר?

• הוסף לסימניות
איזה עוד טיפולים יש דרך מאוחדת שיא?
ומי מכיר רכיבת סוסים טיפולית?
מדובר בילד בן 11

יש גם בריכה טיפולית?

• הוסף לסימניות
אפשר פרטים?
מחיר
טלפון
איך מתחילים?
טלפון: 02-5824769
מייל: a-stable @ zahav.net.il (להוריד רווחים)
מתקשרים וקובעים פגישה ראשונה.
המחיר יוצא די יקר במאוחדת, בקופות אחרות זול משמעותית.
880 ש"ח לחודש (4 מפגשים), מקבלים אחרי מאמצים, דם ויזע החזר של בערך חצי.
תבדקי בקופה איזה מסמכים צריך, זכור לי שצריך הפניה מנוירולוג או פסיכיאטר + המלצה מרופא ילדים,.
המדריכים שם מלמדים לרכב על הסוס, פחות הצלחתי לראות את הקטע הטיפולי.

• הוסף לסימניות
פחות הצלחתי לראות את הקטע הטיפולי.
יש לך אולי המלצה אחרת?

ותודה רבה על הפרטים, נבדוק.

לגבי מעבר קופת חולים. אני מבינה שבמלחמה אי אפשר ממילא לעבור, נכון?

• הוסף לסימניות
יש לך אולי המלצה אחרת?

ותודה רבה על הפרטים, נבדוק.

לגבי מעבר קופת חולים. אני מבינה שבמלחמה אי אפשר ממילא לעבור, נכון?
מישהי סיפרה לי ששלחה לחווה באזור מלחה וכן יותר שמו דגש על הקטע הטיפולי.
בחוות אמיר המדריכים אפילו לא קראו את האינטק, כל האינטק והחלק הטיפולי הוא בדיחה...
הם פשוט מלמדים לרכב על הסוס ואז את צריכה רק לקוות שלפחות יהיה לילד מדריך טוב שהוא יהנה ממנו.

מבחינת לעבור קופה- אין בעיה עכשיו לעבור קופה, וזה יכול לצאת הפרש משמעותי במחיר (זכור לי שבכללית יוצא זול), גם מבחינת בירוקרטיה מאד קשה במאוחדת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה