כללי רכישת אדובי עד סוף ספטמבר

• הוסף לסימניות
האם זה נכון שניתן לרכוש רשיון לתוכנות אדובי רק עד סוף חודש זה?
למשהו יש פרטים, היכן ניתן לרכוש, מה המחיר? יש מחירים מיוחדים לסטודנטים?
אשמח לשמוע פרטים ממי שיודע
תודה!

• הוסף לסימניות
מוזר.
כשאני רכשתי - בררתי רבות.
בכל המקומות אמרו לי שלרכוש ניתן רק עד סוף מאי.

יש מחיר לסטודנטים, אולם כפי שהבנתי - אין אפשרות להשתמש בזה לצורך מסחרי, וחבל.

אני רכשתי את החבילה המשודרגת של CS6 במאק-קניון.

• הוסף לסימניות
גם אני רכשתי במאק קניון לפני כחודש וחצי או יותר.. לא זוכרת בדיוק.
אז הוא אמר לי שנשאר לו חבילות בודדות תבדקי..

לא מצאתי בשום מקום אחר.

• הוסף לסימניות
מזה מאק קניון? סליחה על הבורות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלאט;1382308:
מזה מאק קניון? סליחה על הבורות...

רמי ממאק-קניון: 0525777307
הוא משווק מורשה של אדובי.

שלח לי את הערכה בדואר רשום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1382306:
גם אני רכשתי במאק קניון לפני כחודש וחצי או יותר.

הוא אמר לי בשעתו שזה מידל איסט. עדיין לא התקנתי את התוכנה... זה אכן כך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה