רכישת מסך מחשב לבונה אתרים

• פותח הנושא ud
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הי,
אני בתחילת דרכי כבונה אתרים ואני תוהה אם אני צריך לרכוש מסך חדש לצורך העבודה.
המסך הנוכחי שלי תומך ברזולוציה של מקסימום 1680X1050. האם אני חייב לקנות מסך חדש שתומך ב1920x1080? אולי כדאי כבר לקנות מסך עם רזולוציה גבוהה יותר? ואולי זה לא קריטי בכלל ואני יכול לחסוך ולהישאר עם שלי?

בנוסף, האם אתם עובדים עם שני מסכים?

מה לגבי עבודה עם מחשב נייד? אני מניח שזה לא מומלץ כמסך יחיד..., אבל אם אני קונה כתוספת, אני יכול להסתפק במחשב זול, נכון?

ושאלה אחרונה, אני רואה שטלוויזיות ברזולוציה גבוהה זולות משמעותית ממסכי מחשב באותו גודל ואותה רזולוציה. האם אני יכול לקנות טלוויזיה? למה ההפרש במחיר?

תודה ויום נעים...:)

• הוסף לסימניות
עזוב. תתחיל עם מה שיש לך. מחשב נייד זה גם בסדר גמור (אם לא שזה 10 אינצ')
לעבוד עם שני מסכים זה כייף, אבל בהחלט אפשר להסתדר בלי זה.
מה שכן, כדאי מדי פעם לעשות זום שלילי בדפדפן, כדי שתראה את החלקים של הדף שאתה לא רואה ואילו בעלי מסכים גדולים כן רואים.

• הוסף לסימניות
אחלה, תודה.
אז אמשיך לעבוד בינתיים עם מה שיש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה