רכישת קופסאות לדיסקים

• הוסף לסימניות
מהיכן ניתן לרכוש קופסאות שחורות לדיסקים במחיר סביר?
עם מקום ל-2 דיסקים / 4 דיסקים?

עד היום הייתי רוכש מבנדא, ולאחרונה יש להם מחסור במלאי..

תודה על עזרתכם!

• הוסף לסימניות
גל פז?
ואם לא הם בטח ידעו איפה...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
גל פז זה לא הכתובת לרכישות מהסוג הזה, גם בגלל המחיר, ובוודאי שהם לא ינדבו מידע מאיפה ניתן להשיג..
רכישת מדיה בכמות, רוכשים בדרך כלל מ-ספקים במחירים נוחים, ולא מחנויות עם פערי תיווך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shuki05;1097363:
גל פז זה לא הכתובת לרכישות מהסוג הזה, גם בגלל המחיר, ובוודאי שהם לא ינדבו מידע מאיפה ניתן להשיג..
רכישת מדיה בכמות, רוכשים בדרך כלל מ-ספקים במחירים נוחים, ולא מחנויות עם פערי תיווך.

אני לא מתעסקת עם כמויות מסחריות...
לכן...הייתי צריכה קופסאות לקלטות ומכרו לי ב2 שקל לאחד.
עכשיו אני מבינה שאולי יש מצב למחיר יותר זול אבל לא לכמות שהייתי צריכה.
בכל אופן בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש מישהי בבני ברק
שמוכרת נדמה לי ב1.4 ליחי' קופסאות של 4 דיסקים,
אם צריך 2 ניתן לשלוף את החלק האמצעי.
אם מענין אותך, אחפש את הטלפון שלה.

שכחתי לציין שהיא מוכרת רק קרטונים של 100,
כך שעל פחות אין על מה לדבר.

• הוסף לסימניות
כנסי ל dr byte

אם יש להם ויסכימו לשלוח , תוודאי שהם נותנים לך את הקופסא הנכונה.

• הוסף לסימניות
רשת מקס סטוק 2.5 ליחידה כולל דיסק ריק

• הוסף לסימניות
חבר'ה!!
איפה כל הרוכשים שמבינים מה אני מחפש??
רכישות מרוכזות של מדיות לעורכים וצלמים? דיסקים פרינטייבל, קופסאות שחורות ל-2/4 דיסקים וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה