מידע שימושי רכישת רכב או ליסינג

• הוסף לסימניות
רכב ב-7000 זה סיכון
אם יהיו בו בעיות יותר קשה יהיה למכור אותו וכל יד נוספת מוריד לו מהערך
שווה לתקופה כזו לבדוק ליסינג

• הוסף לסימניות
אני מנסה להבין איזה סיכון יש ברכב ב7000.
הרי ליסיניג יעלה יותר מ7000 לשנה.
ונניח רכשו את הרכב ב60,000, הערך יורד ביותר מ7000 שקל בסופה של תקופה.
זה אומר שגם אם נזרוק את הרכב לפח בגמר השימוש (אם הוא יחזיק למשל 3 שנים), עדין הרכב מהליסיניג הפסיד יותר מ7000 בערך!

• הוסף לסימניות
הסיכון ברכב של 7 אל"ש זה תיקונים נוספים, אבל יש בלי סוף מציאות בשוק הרכב בסכומים האלו ובשימוש לשנה אין עלויות נוספות, מה גם שאפשר למצוא רכב עם טטס לשנה ככה שאין אפילו עלות רישיון רכב / טסט, ביטוח דלק ולנוע...

מי שסופג את הירידת ערך בליסינג זה הלקוח, רק במקום שזה יהיה בבום כשמוכרים את הרכב, אז הז בתשלומים חודשיים.

• הוסף לסימניות
גם אנחנו ביררנו על רכב בליסינג ולא המליצו לנו
יותר זול לקחת הלוואה ולקנות רכב חדש ובמקום לשלם לליסינג לשלם את החזר ההלוואה חודשי.

• הוסף לסימניות
ארוך להסביר.
תתקשרי ליועצים החינמיים של מגזין אוטו, הם יסבירו לך הכל בצורה מקצועית נטולת אינטרסים.

נועצנו בהם הרבה לפני שקנינו רכב . מקצוענים ואדיבים.

מי אמר שהם 'נטולי אינטרסים'? ליתר דיוק, מי תמים לחשוב שיש להם פשוט גמ"ח של עזרה לזולת?

• הוסף לסימניות
גם אנחנו ביררנו על רכב בליסינג ולא המליצו לנו
יותר זול לקחת הלוואה ולקנות רכב חדש ובמקום לשלם לליסינג לשלם את החזר ההלוואה חודשי.

ברב המקרים יתרת ההלוואה בבנק לא תואמת את שווי הרכב, וכשרוצים להתקדם לרכב חדש / למכור, בכדי להוריד את השעבוד לבנק צריך להשלים חתיכת סכום ב מ ז ו מ ן !

ובליסינג משלמים על הכל בכל בתשלום חודשי אין בומים באמצע.

כמובן שיש אלף ואחד סוגי ליסינג...

• הוסף לסימניות
ממה שאני יודעת ליסינג זה לא רק סכום קבוע לחודש, אלא צריך לתת קודם מקדמה נכבדת. העלות החודשית כוללת התחייבות לפרק זמן מסויים (בד"כ 3 שנים, ולא 7 חודשים), ובהרבה מסלולים יש התחייבות להמשיך את העסקה בגמר תקופת התשלומים או בשדרוג רכב חדש או בקניית הרכב ותשלום של יתרת הסכום (שעולה, בד"כ יותר מהמכירה שלו). בקיצור, זה אמור לעלות הרבה יותר מ- 7000 ש"ח, ומכניס למחויבות רצינית.

לקנות רכב ישן מאוד זה גם סיכון. צריך לקחת בחשבון עלויות של תיקונים אפשריים יקרים או אפילו השבתה של הרכב.

אופציות נוספות:

- לקנות רכב חדש יותר שכבר ספג את רוב ירידת הערך, אבל עדיין במצב טוב מאוד, ובהמשך למכור אותו. חיסרון: גם לרכבים חדשים יותר עלולות להיות תקלות, וקשה לצפות בכמה הרכב יימכר בהמשך, ומתי.

- לשכור רכב. זה נראה אופציה יקרה, אבל אם מדובר בתקופה קצרה, יכול להיות שהיא תצא הכי משתלמת. במיוחד אם הולכים לעשות קילומטראז' גבוה ושימוש מסיבי ברכב.

• הוסף לסימניות
הבעל רוצה חדש כי הוא זה שנוהג עליו...
האישה לא רוצה כי פוחדת מהתחייבויות ארוכות

• הוסף לסימניות
איך אני יוצר קשר עם נתל"ע? (אין לי אפשרות בפרטי כי אני לא פרימיום), אני זקוק לייעוץ לרכישת רכב ליסינג. אשמח לעזרה.

• הוסף לסימניות
יש היום ברב חברות הליסינג הגדולות, כמו AVIS, הרץ, שלמה סיקסט, עסקאות ליסינג פרטי + חבילת תפעול שזה הרבה יותר זול מליסינג תפעולי מלא בכמעט אותם תנאים.

המעוניין יכול לפנות אליי בפרטי ואשמח בל"נ לסייע עד לרכישת רכב ללא עלות.
איך אפשר ליצור קשר?
אין לי אפשרות להודעות פרטיות.

• הוסף לסימניות
ניתן ליצור איתי קשר טלפוני
במס' 052-7192080

• הוסף לסימניות
תקנו
אנחנו צריכים רכב נוסף קטן וחסכוני בדלק למשך כעשרה חודשים.
מה עדיף?
ליסיניג או קנית יונדאי גטס בכ7000 ש"ח?
דיון משמעותי ביני לבין בעלי. לא מגלה באיזה צד אני..

כמה עולה ליסיניג?
תקנו איזה טיוטה קורולה ששומרת על המחיר שלה ואחרי זה תמכרו את זה ב1000 שקל פחות ואז אין כמעט תיקונים ואין כמעט ירידת ערך לגבי היד זה כמעט לא משנה במחיר בין יד 3 ל4

• הוסף לסימניות
תקנו
תקנו איזה טיוטה קורולה ששומרת על המחיר שלה ואחרי זה תמכרו את זה ב1000 שקל פחות ואז אין כמעט תיקונים ואין כמעט ירידת ערך לגבי היד זה כמעט לא משנה במחיר בין יד 3 ל4
שאלה מלפני שלוש שנים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה