כללי רכישת תג

• הוסף לסימניות
הציעו לי תג יד שניה, איך אוכל לדעת אם זה הגירסה הכי חדשה, ואם זה יעלה לי על וינדוס 7 64 ביט?
ואם ארצה לשדרג לרב טקסט דרך ויסמן זה יהיה אפשרי?
תודה לעוזרים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;975512:
הציעו לי תג יד שניה, איך אוכל לדעת אם זה הגירסה הכי חדשה, ואם זה יעלה לי על וינדוס 7 64 ביט?
ואם ארצה לשדרג לרב טקסט דרך ויסמן זה יהיה אפשרי?
תודה לעוזרים!

לשדרג איני רואה סיבה שלא, אך תוכל לשאול את ויסמן עצמו.
הגרסה העדכנית היא 3.94
אצלי מותקן על ווינדוס 7, 64 ביט

• הוסף לסימניות
העדכנית זה 3.95

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoel32;975542:
העדכנית זה 3.95

מוזר כנראה לא הותקן לי העדכון האחרון למרות שהתקנתיו...

מ"מ זה לא נפק"מ כי עדכון זה הוא בחינם כמדומני.

• הוסף לסימניות
וייסמן משדרג גם למי שרכש יד שנייה

• הוסף לסימניות
כמה באמת עולה דבר כזה, כלומר יד שניה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;975556:
מוזר כנראה לא הותקן לי העדכון האחרון למרות שהתקנתיו...

מ"מ זה לא נפק"מ כי עדכון זה הוא בחינם כמדומני.

ראה בעדכוני פורום תג האחרונים זה 95

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה