דרוש מידע רסיס זכוכית באצבע-ייצא מעצמו?

• הוסף לסימניות
מסך הטאבלט נשבר, והחלקתי עם האצבע על המסך. רסיס נכנס לתוך כרית האצבע. ירד לי גם דם, והרסיס נשאר בפנים.
כואב מאד בנגיעה. האם יצא לבד? יש צורך בהתערבות? אין לי קצה בולט לשלוף...

• הוסף לסימניות
מסך הטאבלט נשבר, והחלקתי עם האצבע על המסך. רסיס נכנס לתוך כרית האצבע. ירד לי גם דם, והרסיס נשאר בפנים.
מומלץ לטפל ולהוציא את הרסיס
האזור יכול להזדהם חלילה

• הוסף לסימניות
חובה להוציא!!!
אולי ללכת למוקד אחיות, זה עלול לזהם את האזור!

• הוסף לסימניות
אולי לשלוף עם פינצטה?
יש גם פטנט של להדביק דבק סלוטייפ על היד ואז הרסיס יוכל להידבק אליו ולהימשך החוצה
רק תיזהרי לא לדחוף פנימה

• הוסף לסימניות
לאחרונה נתקלתי באותה בעיה, וקיבלתי המלצה שעזרה!! ההמלצה היתה ממוקד מד"א.
לקחת כפית סודה לשתיה, לערבב עם כרבע כפית מים, עד שנוצרת "משחה". למרוח על האזור של הרסיס, ולכסות עם פלסטר למשך הלילה. האזור מתרכך מאד והרסיס אמור להשטף בבקר יחד עם המשחה.
(ניסינו קודם להתעלם, והתחילו לצוץ נקודות מוגלה גם באזור הרסיס וגם במקומות נוספים בכף היד.)

• הוסף לסימניות
לאחרונה נתקלתי באותה בעיה, וקיבלתי המלצה שעזרה!! ההמלצה היתה ממוקד מד"א.
לקחת כפית סודה לשתיה, לערבב עם כרבע כפית מים, עד שנוצרת "משחה". למרוח על האזור של הרסיס, ולכסות עם פלסטר למשך הלילה. האזור מתרכך מאד והרסיס אמור להשטף בבקר יחד עם המשחה.
(ניסינו קודם להתעלם, והתחילו לצוץ נקודות מוגלה גם באזור הרסיס וגם במקומות נוספים בכף היד.)
תודה תודה תודה..
לך ולכל המייעצים!!
תכננתי לבצע את העצה עם הסודה לשתיה לפני השינה,
אבל עכשיו גמרתי להדיח הר כלים בשני כיורים,
והפרס משמים היה, שהיד- כנראה התרככה והרסיס, פתאום ראיתי משהו מנצנץ, לחצתי חזק ליד כדי להחליק אותו החוצה והוא יצא...!!! 24 שעות אחרי שנכנס.
כנראה שאכן ריכוך היד היטב עובד..
תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
תודה תודה תודה..
לך ולכל המייעצים!!
תכננתי לבצע את העצה עם הסודה לשתיה לפני השינה,
אבל עכשיו גמרתי להדיח הר כלים בשני כיורים,
והפרס משמים היה, שהיד- כנראה התרככה והרסיס, פתאום ראיתי משהו מנצנץ, לחצתי חזק ליד כדי להחליק אותו החוצה והוא יצא...!!! 24 שעות אחרי שנכנס.
כנראה שאכן ריכוך היד היטב עובד..
תודה לכולם!
כדאי לעדכן את מד"א בטיפ הזה !
יעיל !!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה