רעידות

• הוסף לסימניות
הסרטתי במצלמה דיגטלית וכשאני מיבאת את הסרטות לפרימיר הם רועדות.

בבקשה תכתבו לי מה אני יכולה לעשותבעינין ?

• הוסף לסימניות
1. תנסי אם גם אחרי רנדור זה עובד
2. תנסי לשנות ל24 -25 או 30 פריימים לשניה. יכול להיות שהפרויקט וההסרטות הם לא אותו מס' פריימים לשניה

• הוסף לסימניות
זה רעידה בגלל תנועות היד שלך?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג איך נראה אפילו פרימייר CS5
אז אולי תנסי להמיר את ההסרטות לAVI
(למרות שאולי הן כבר AVI)
ואז זה אמור לתת לך מספר פריימים נורמלי.
דרך אגב אם זה MPEG זה 29.97 פריימים לשניה,
ואת לכאורה עובדת על 25.
עוד דרך אגב- כשאת עומדת על סרטון כלשהו בחלון החומרים -
כתוב לך למעלה כמה פריימים לשניה הסרטון הזה,
ובPROJECT SETTING
את יכולה לראות על כמה FPS את עובדת.
תצליחי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;539156:
זה רעידה בגלל תנועות היד שלך?
כמובן שבהודעה הקודמת יצאתי מתוך נקודת הנחה שבמצלמה זה בסדר...

• הוסף לסימניות
תנסי ללחוץ קליק ימני filed options
flicker removal וזה כנראה יעזור אם לא תנסי את האפשרות
always deinterlace
לי ברב המקרים זה עוזר
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מתחת לחלון הפרוייקט יש כפתור שנקרא new item, תגררי את הוידאו על הכפתור הזה וזה יפתח לך טיים ליין שמותאם לסוג הוידאו, ואז תבדקי אם זה עדיין רועד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה