רעיון לארוחת בוקר ליולדת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1119896:
טוב, אין סוף לאפשרויות אבל בתכל'ס כל אחת בשורה תחתונה שמחה שמתייחסים ושאיכפת גם אם ברגע מסוים זה לא מאוד התאים לה. תמשיכו להכין, לפנק, לעזור במה שאפשר. כל אחד נהנה לקבל.
ברור!
לא התכוונתי אחרת, אני מכינה לכל יולדת בניין, לא מוותרת על אף אחת!
רק התכוונתי להעיר שצריך לוודא שהמקבלת אכן מעוניינת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1119495:
יש לנו מיזם ברוך בבניין, כל יולדת מקבלת במשך שבוע ארוחת בוקר מאחת השכנות
(זה חוץ מארוחות צהריים ושבת שהיא מקבלת..)

אני צריכה רעיון מה להכין ליולדת למחר בבוקר,
בעבר הכנתי ארוחות גרנדיוזיות, תפו"א מוקרם + סלט גדול + כוס חלב חם עם מקופלת, או קנלוני..
אבל זה נראה לי קצת מוגזם.. :rolleyes:

אני צריכה רעיון לארוחה פשוטה, מיוחדת ומפנקת (לא עוד טוסט או חביתה..)

תגידי... אני יכולה גם לגור בבנין שלכם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים יעקב;1119651:
לחמניות שום
לבצק:
1 ורבע ק"ג קמח
3/4 כוס סוכר
1 וחצי כפות שמרים יבשים
כף מלח
1/4 כוס שמן זית
+3 כוסות מים פושרים.

ללוש לבצק. לחלק את הבצק ל-6
וכל חלק לעוד 6 ולעשות קשר.

במעבד מזון:
בצל בינוני
1/2 כוס שמן זית
חצי ראש שום
1/2כף מלח
1/2 כפית אורגנו

למרוח מעל כל לחמניה כמות נדיבה.

לאפות 200 מעלות 30-40 דק'
זה צריך להיות ממש שחום מלמעלה.

זה יוצא לחמניות ביס.
בתאבון!!

יצא מעולה! ממש תודה!
עשיתי עם קמח מלא 70 והוספתי מים. הילדים התלהבו מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה