כללי רעיון לאריזה

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח לי גם
נראה דוגמאות שיא יפות!!!
מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal23;1537500:
איזה מוזר... היא שלחה לי באישי
מהקישור האישי שלי אני מצליחה להיכנס
ומפה לא.. הזוי!

אולי לא העתקת טוב... תבדקי את זה...

• הוסף לסימניות
נו... נשמח לקבל!

• הוסף לסימניות
לתועלת כולם העלתי לפה - ללא הגבלת זמן

קבצים מצורפים

• zip.zip
    7.6 MB · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
איך אתן מדפיסות את זה? בבית?
הרי צריך על נייר עבה, לא?
שווה לשלוח בשביל 10 יח' לבית דפוס?

• הוסף לסימניות
למה לא בבית דפוס? ברור שכן.
כיכדי שיצא לך אריזה בגודל נורמלי וחוזק נורמלי,
את חייבת להדפיס על גודל יותר גדול מ-a4 ועל עובי של 300 גר'
כך שרק בית דפוס יתן לך מענה לצרכים הללו...
יצא לך כמה שקלים בודדים לקופסא (נע בין 3-6 ש"ח) תלוי באיזה בית דפוס...

כמובן שכערך מוסף אם יש לך גם גרפיקה יפה וזו לא רק הפריסה של הקופסא, (ואניי מניחה שכך... נכון?) אז ההדפסה בבית דפוס לרוב גם תצא יותר יפה...

נ.ב. שווה לשלוח גם בשביל יחידה אחת אבל יש בתי דפוס שלוקחים "מחיר מינימום"... בכל מקרה ברור ש-10 יח' זה בוודאי שווה...

• הוסף לסימניות

300 גרם לא נשבר שמקפלים?
תמיד ב 300 גרם אני עושה ביגים
250 מתקפל יותר בקלות, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקר;1538153:

300 גרם לא נשבר שמקפלים?
תמיד ב 300 גרם אני עושה ביגים
250 מתקפל יותר בקלות, לא?

גם ב-250 גר' נשבר הצבע כשמקפלים... בדיוק כמו ב-300 גר'...

ו300 גר' הוא יותר חזק ועמייד למטרה הזו.

אבל יש פתרון, חלקי:
כיון שיקר לעשות ביגים לכמות קטנה בבית דפוס ניתן לעשות "ביג ידני"- בעזרת סרגל וסכין יפנית.
עוברים על כל קוי הקיפולים בצד האחורי שלהם, עם סכין יפנית לא עם החוד אלא עם הצד ההפוך הקהה יותר זה יוצר כעין הפעולה שביג עושה, אמנם זה לא מונע שבירה של הצבע, אך זה מונע "שבירה- שבורה" :) של הצבע,
ז"א הצבע נשבר בקו אחיד ויפה ולא נראה "שבור"...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה