רעיון ליצירת חנוכיה מחומרים נפסדים

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
חשבתי לשתף ברעיון נחמד , בגן של הבן שלי ביקשו להכין חנוכיה מחומרים נפסדים,
אז הלכנו לטיול בטבע:) ואספנו עצים ובלוטים.
קצת שייפנו את העץ הדבקנו בדבק חם ולאחר מכן ריססנו בספריי זהב. יצא חמוד.

קבצים מצורפים

• 20181119_173712.jpg
    20181119_173712.jpg
    1 MB · צפיות: 355
  • 20181119_173718.jpg
    20181119_173718.jpg
    1 MB · צפיות: 363
  • 20181119_215416.jpg
    20181119_215416.jpg
    1.2 MB · צפיות: 354
  • 20181119_215428.jpg
    20181119_215428.jpg
    KB 989 · צפיות: 345
  • הוסף לסימניות
גונבת לך את הרעיון
בדיוק בעלי מחפש לעשות איזה משהו מעניין עם התלמידים שלו לקראת חנוכה

• הוסף לסימניות
הרעיון והביצוע יפים יותר אחד מהשני :)

אהבתי את מינון הצבע הזהב,
לא יותר מידי, עדיין רואים את הטבע.

• הוסף לסימניות
איזה רעיון יפה! והביצוע, לא פחות!!!
(רק סליחה על ההערה- אבל עץ ואש זה לא כ"כ בטיחותי. הבן שלי הביא חנוכית עץ מהגן ובאחד הימים היא עלתה באש!:eek: אבל בטח החנוכיה רק לקישוט, בזבוז עליה שתתלכלך מכל השעוות...;))

• הוסף לסימניות
רעיון מתוק ושימוש כל כך יפה בטבע!

רק סליחה על ההערה- אבל עץ ואש זה לא כ"כ בטיחותי. הבן שלי הביא חנוכית עץ מהגן ובאחד הימים היא עלתה באש!:eek: אבל בטח החנוכיה רק לקישוט, בזבוז עליה שתתלכלך מכל השעוות...;))

צריך לצעוק את זה בקול גדול!!!!!!!!!!
קרה לי פעם שהדבק חם נמס מחום הלהבות, הנרות שייטו על נחל השעווה שנוצר חברו ללהבה גדולה ו......נס שהיינו באזור למנוע התפשטות

• הוסף לסימניות
איזה רעיון יפה! והביצוע, לא פחות!!!
(רק סליחה על ההערה- אבל עץ ואש זה לא כ"כ בטיחותי. הבן שלי הביא חנוכית עץ מהגן ובאחד הימים היא עלתה באש!:eek: אבל בטח החנוכיה רק לקישוט, בזבוז עליה שתתלכלך מכל השעוות...;))
לא, זה לא אמור לשמש במציאות כחנוכיה, אלא רק כמיצג בתערוכה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה