רעיון ליצירת כעכים

• הוסף לסימניות
לא אמיתי, אך נראים אמיתיים ומגרים.
עבור תחפושת מוכרת כעכים.

• הוסף לסימניות
הכנתי מספוג והעליתי לפה אי פעם

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להכין מספריי מתנפח.
ואחרי שמתייבש לצבוע.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לקנות מוכן בחניות משחקים

• הוסף לסימניות
אני עשיתי מהמם כשהייתי בכיתה ז'
הכנתי מקרטון מלבן עטוף בבריסטול שחור
ולבשתי כמו בסרטים של הקרקס, הילד שמוכר כל מיני....
מעל שמתי רשת של תנור ומתחת לרשת גחלים
ומעל הדבקתי בייגלך ענקים של בייגל בייגל- חבילה אחת הספיקה הדבקתי אותם עם דבק חם אחד אחד
יצא מקסיםםםםםםם
אם לא הובנתי אסרוק לך מחר תמונה
תכתבי לי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני הכנתי מבצק מלח ויצא מהמם.
המתכון היה כוס קמח כוס מלח וחצי כוס מים. ערבבתי לבצק נעים ויצרתי צורות כעכים. משחתי בביצה טרופה עם כפית קפה נמס וזריתי שומשום אפיתי עד שהתקשה וקיבל צבע שחום.
הכעכים היו יפייפיים ועמידים והיו נראים ממש אמיתיים.
הבת שלי הלכה עם סלסלת כעכים ביד ושרשת עם כמה כעכים על הצוואר.

• הוסף לסימניות
גם אני הכנתי מבצק מלח ויצא מהמם.
המתכון היה כוס קמח כוס מלח וחצי כוס מים. ערבבתי לבצק נעים ויצרתי צורות כעכים. משחתי בביצה טרופה עם כפית קפה נמס וזריתי שומשום אפיתי עד שהתקשה וקיבל צבע שחום.
הכעכים היו יפייפיים ועמידים והיו נראים ממש אמיתיים.
הבת שלי הלכה עם סלסלת כעכים ביד ושרשת עם כמה כעכים על הצוואר.
המון תודה, את יצירתית , אני אלך על זה.
מה לובשת המוכרת כעכים ?
יש לך רעיון לשמלה, סינר, מאיפה להשיג משהו מתאים ?

• הוסף לסימניות
צריך לנפות את הקמח, בגלל התנור ?
זה שאלה לרב ?

• הוסף לסימניות
המון תודה, את יצירתית , אני אלך על זה.
מה לובשת המוכרת כעכים ?
יש לך רעיון לשמלה, סינר, מאיפה להשיג משהו מתאים ?
לבשה חולצה משובצת חצאית ארוכה ורחבה. בנדנה על שיער קלוע לצמות וסינר חגור למותניים.
היא היתה מוכרת כעכים מתוקה מאד!

צריך לנפות את הקמח, בגלל התנור ?
זה שאלה לרב ?
אני ניפיתי, עשיתי כמות של 2 כוסות קמח.
הסלסלה היתה קש לבן עם ריפוד אדום לבן כדי שלא יהיה לה כבד שמתי ניירות עיתון מתחת הריפוד ולא נשאר שטח גדול למילוי כעכים.

• הוסף לסימניות
אולי אפשר לקנות מלא ספוגים עגולים כאלה - כמו של תסרוקות
לצבוע טוב ויפה ולחתוך לשים בפנים משו כמו חסה וכו'
המעלה של זה שזה לא כבד.

• הוסף לסימניות
השאלה איך צובעים אותם?
-את מתכוונת לספוגים לקוקס?

• הוסף לסימניות
כן.
את זה אני משאירה לאומניות יותר בפורום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה