נכתב ע"י EC;1116628:אשמח מאוד לעוד ג'וקים....
נכתב ע"י אבש;1116635:כבר שולחת לך חבילה, רק תני כתובת מדוייקת, ופירוט סוגי הג'וקים. יש לי מבחר...
נכתב ע"י אבש;1116635:כבר שולחת לך חבילה, רק תני כתובת מדוייקת, ופירוט סוגי הג'וקים. יש לי מבחר...
נכתב ע"י EC;1116638:מהמם! תודה רבה!!
למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מה שיש לך יהיה טוב. זה לנשים מגיל 22-40.
נכתב ע"י אבש;1116649:התכוונתי יש לי בבית, בחוץ... כאלו אמיתיים עם רגליים ארוכות או קרניים דקיקות...לאסוף לך כמה? הולכי על שש, שמונה...
סליחה שהתאכזבת..
אז קחי כמה לפיצוי:
*כל פעם כשנכנסים למקלחת לבדוק תחילה את התקרה אם אין אורחים חדשים. (עכבישים רוטטים בלעז)
*לפני ששותים בודקים את הכוס אם אין אורח מזדמן שקפץ ללגימה.
*כשמכניסים את הרגל לנעל בבוקר בודקים שאף אחד לא התביית לנו לשנת לילה שלווה על המצע הנח של נעלי הבית.
*ואם בעניני ג'וקים עסקינן... בל נשכח את המכה השלישית... כל גירוד פצפון של הזאטוטה וכבר עיניים סורקות את קדקודה ממצח ועד עורף בחיפוש אחר המנוול. (לא יפלא אם תכף יתגרדו אצלנו רק בשירותים או בחדרי חדרים...)
זה מספיק?
מתאים?
לחשוב הלאה?![]()
נכתב ע"י mirif;1116661:לר"ח כסלו?! נראה לי שזה מתאים לר"ח אדר....
נכתב ע"י EC;1116681:אבש תודה על העזרה!
למי שיש עוד ויוכל להעלות היום או מחר בבוקר יעזור מאוד!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים