רעיון למשחק חברה

• הוסף לסימניות
תנו לי רעיון למשחק חברה לקבוצה לנשים,

דחוף !!! דחוף!!!

תודה מראש לכל המסייעות!

• הוסף לסימניות
1. נותנים לכל אחת ספר כלשהו (עדיף ספרי קריאה) שואלים שאלה (יש לחבר שאלות שמתאימות לקבוצה) וכל אחת בתורה פותחת את הספר איפה שנפתח ומחפשת שם את התשובה לשאלתה.
2. אם הרכב הקבוצה ידוע מראש והנשים מכריות זו את זו אפשר גם את הרעיון הבא:
קונים שמונצעס מהכל בשקל, עוטפים באריזת מתנה. על כל אריזה מדביקים באופן אקראי מדבקה עם שם של אחת המשתתפות. כל אחת מקבלת את מתנתה, פותחת וצריכה להגיד למה מתאים לה לקבל את המתנה הזו (או לחילופין כל אחת מהמשתתפות תגיד למה הממתנה מתאימה לה.) כמובן הקבוצה חושבת שהמארגנות ייחדו לכל אחת את המתנה המיועדת לה (הרי יש מדבקות....) ורק בסוף מגלים את האמת...

אם זה לא הכיוון, יש לי רעיונות נוספים
בהצלחה
חני

• הוסף לסימניות
משחק ההבטחות
לא דורש הכנה מוקדמה
על פיסות נייר רושמים מספרים לפי מספר המשתתפים.
מחלקים לכל משתתפת מספר כך שרק היא רואה אותו
עכשיו מתחילים אחת אומרת: למס' 2 אני מבטיחה פשטידה לשבת.
ואז מס' 2 מזדהה והיא הבאה בתור להבטיח למס' אחר
עשינו את זה בערב שכנות והיה פשוט מקסים
מאד מחמם את האוירה
הצלחה רבה

• הוסף לסימניות
מביאים כל מיני פריטים שונים וכל אשה צריכה לקחת פריט שמזכיר לה דבר שמח מן הילדות וכו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילה;680717:
משחק ההבטחות
לא דורש הכנה מוקדמה
על פיסות נייר רושמים מספרים לפי מספר המשתתפים.
מחלקים לכל משתתפת מספר כך שרק היא רואה אותו
עכשיו מתחילים אחת אומרת: למס' 2 אני מבטיחה פשטידה לשבת.
ואז מס' 2 מזדהה והיא הבאה בתור להבטיח למס' אחר
עשינו את זה בערב שכנות והיה פשוט מקסים
מאד מחמם את האוירה
הצלחה רבה

זה נראה לי מתאים כי גם אני צריכה את זה לערב שכנות,
אודה לך מאד אם תוכלי לפרט יותר איך זה הולך, ומה אפשר להבטיח

תודה תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירוני;680805:
זה נראה לי מתאים כי גם אני צריכה את זה לערב שכנות,
אודה לך מאד אם תוכלי לפרט יותר איך זה הולך, ומה אפשר להבטיח

תודה תודה

חסר מה? עוגה לשבת, מתנה ללידה, להזמין את ילדיה לארוחת ערב בראש חודש, בייבי סיטר, קינוח משפחתי לשבת, תפילת שחרית לזכותה, ארוחת בוקר, עוגת גבינה,
אם יש לכם בבנין בעלות עסקים ניתן להבטיח גם בתחום הזה כמו סירוק פאה, זר פרחים,
תני לכל אחת לשבור את הראש ולגלות יצירתיות,
מנסיון, זו תוכנית מאד מוצלחת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה