רעיון למשלוח מנות משתי גיסות

• הוסף לסימניות
אני מחפשת רעיון למשלוח מנות לשוויגער משתי גיסות יחד שלכל אחת לחוד יהיה רעיון וביחד הרעיון מושלם וגם שיהיה לא מידי יקר או מסובך לדוגמא - "שושן פורים"
אחד עושה "שושן" - על שושנה והשניה עושה משהו קשור לפורים. תודה

• הוסף לסימניות
נו, למה לא לעשות 'שושן פורים'?

• הוסף לסימניות
"זרעינו וכספינו ירבה כחול...."
אחת "כסף"
ואחת "כחול"-צבע...

• הוסף לסימניות
תודה קודם כל על הרעיונות אבל אם אפשר לבקש אני רוצה בבקשה יותר פירוט איך אני מבצעת את הרעיונות בסגנון קל

• הוסף לסימניות
אין לאף אחת רעיון יותר מקורי זה די דחוף לי, הרעיון של "זרעינו וכספינו..., דווקא יותר מדבר אלי אבל לגיסתי אין עוד ילדים אז אני לא רוצה להסתבך עם זה.

• הוסף לסימניות
בעבר היה כאן אשכול דומה ובו היה רעיון של:
ויתן לך...
מטל השמים ומשמני הארץ ורוב דגן ותירוש."
שמן, דגני בקר, יין.
אפשר לבצע אותו יפה.
ואפשר ליצור דף ובו האלמנטים המוזכרים והברכה מוקלדת בפנים.
אפשר גם לתת מתנה מתאימה לנושא.
כלי לדגני בקר.
או כלי ליין+6 כוסות קטנים ליין.
ועוד...

• הוסף לסימניות
אני כמעט מאוכזבת כבר אני חייבת רעיון! בבקשה!

• הוסף לסימניות
עצתי לך:
אם את רוצה שיעזרו לך, לפחות תצלצלי לאלו שניסו כבר לעזור.
(ולא, אני לא הייתי ביניהם)

• הוסף לסימניות
צודקת, אני חדשה בפורום ולא מכירה את המנהגים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה