בקשה רעיון למתנה לחברה שיש לה הכל

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לשלוח לחברה מחו"ל מתנה
לאישה יש מה שהיא צריכה זה יותר בשביל היחס אז אם יש לכם איזה רעיון למתנה שאפשר לצרף ברכה או משהו אחר
אשמח אם תוכלו לעזור לי

• הוסף לסימניות
משהו סמלי יותר בכיוון של פריטי יודאיקה אולי- כמו סידור או משהו לאחד החגים

• הוסף לסימניות
תודה רבה
אם אפשר עוד רעיונות בבקשה

• הוסף לסימניות
אם את באמת תקועה...
אפשר לייצר מארז קולה מכל הסוגים לחברה שיש לה הכל...
אני הגעתי ל-13 סוגים של משקאות מכל החברות- קוקה קולה/פפסי/ RC מפחיות/בקבוק 500 מ"ל ובקבוקים גדולים

• הוסף לסימניות
תודה רבה
חמוד
אפשר עוד רעיונות בבקשה

• הוסף לסימניות
תפני ל"מתוקינג", היא מכינה דברים אישיים ממותגים ברמה גבוהה,
היחס האישי זה משהו שקונה אותך.
אם פטיפור יש לו חותמת של השם והמשפחה בראשי תיבות,
אם לעוגה יש סמל אישי או משהו שהיא אוהבת, חיה/ספר/סמל/פרח וכדו',
אז זה ישמח אותה שחשבת בדיוק על מה שהיא אוהבת כדי לשמח אותה.

• הוסף לסימניות
אם את באמת תקועה...
אפשר לייצר מארז קולה מכל הסוגים לחברה שיש לה הכל...
אני הגעתי ל-13 סוגים של משקאות מכל החברות- קוקה קולה/פפסי/ RC מפחיות/בקבוק 500 מ"ל ובקבוקים גדולים
מהמהם
קניתי את הרעיון
תודה

• הוסף לסימניות
אני הייתי קונה משהו שמסמל אותה, בתור פרגון ומשהו אמיתי ולא באמת סתם מתנה וכזה,
מלא הצלחות

• הוסף לסימניות
מכונת קפה או פינקק או כל מכונה של פינוק שאולי עדיין אין לה

• הוסף לסימניות
יש הרבה דברים שהם לא צורך, אלא תוספת שתמיד נחמד לקבל - תכשיט, מצעים וכו
יש מפיצי ריח וסבונים יוקרתיים של חברות רציניות, יכול לצאת מתנה מאד מושקעת ומפנקת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה