דרוש מידע רעיון למתנה לחתן ליומולדת (22)

• הוסף לסימניות
סט חומשים
הוצאה טובה ומהודרת

או סט נ"ך

מתנה יפה לכל בית

• הוסף לסימניות
זה מאוד מאוד תלוי בסוג הבעל
יש לי גיס צדיק מאוד ואחותי קנתה לו ספר קודש ותכלס הוא לא נהנה מיזה בכלל הספר היה מוצלח מאוד והוא משתמש בזה אבל מעצם זה שהיא קנתה לו ספר קודש כאילו לא זרם לו

תכלס אני חושבת תנצלי את זה שאת יכולה לקנות לו דברים אחרים .
ספרי קודש הוא יכול לקנות לו בעצמו או שאחרים יקנו לו
אבל שוב זה תלוי מאוד בסגנון יכול להיות שיש כאלה שכן נהנים מיזה

אגב תבדקי פה בחיפוש יש אשכולות שלמים על מתנות לחתן בזמנו העלתי לכאן מלא רעיונות

נכון מאוד, שכחתי לומר שאני קיבלתי את זה מתנה מהשווער
ובאמת מהכלה/אשה יכול להיות שעדיף משהו אחר

• הוסף לסימניות
אם יש תקציב אז אני ממליץ על המתנה שקיבלתי ואני לא מפסיק להודות עליה
וויז כמובן אם יש לבחור רישיון או שהוא בתהליכים
מה באמת מומלץ-
מכשיר רק של וויז? טבלט עם עוד דברים? סמארטפון מוגן?
עם סים? בלי סים?

• הוסף לסימניות
נרתיק ללולב.jpg

• הוסף לסימניות
אם יש תקציב אז אני ממליץ על המתנה שקיבלתי ואני לא מפסיק להודות עליה
וויז כמובן אם יש לבחור רישיון או שהוא בתהליכים
על מכשיר וויז משלמים כל חודש? איזה עדיף לקנות?

ואם יש לכם עוד רעיונות למתנה לחתן (יומולדת) אני אשמח

• הוסף לסימניות
לדעתי רק לא ספרים, יש לי דוד שקיבל קובץ מפרשים לפגישה אחרונה והוא לא גומר לדבר על זה, כמה זה היה כבד כל הפגישה וכו', כדאי להביא משהו אישי ואם זה פגישה שיהיה דבר קל.
צעיף משובח, זה בדיוק הזמן. במזל טוב!

• הוסף לסימניות
רמקול אני יודעת שיש לו
יש לך עוד רעיונות שקשורות למוזיקה....?
אוזניות בלוטוס טובות?! אוזניות קשת?
מטען נייד עם הדפסה של תמונה אישית...

אם הולכים על דברים עם הדפסה של תמונה -
הכי פשוט לברר בחניות יש להם הרבה דברים טובים.

• הוסף לסימניות
אני הבאתי בזמנו ארנק מעור שיש מקום לכרטיסים ולמטבעות אבל הוא לא גדול אלא קומפקטי, והלכתי לחנות ועשיתי לו חריטה על פלסטיק קטן והדבקתי בתוך הארנק במקום בולט ליד שם המותג :cool: "אתה שווה מיליונים"
וגם מצית חשמלית עם תמונה שלנו וכתבתי "נדלקתי"
והמתנה אחרונה לפני החתונה היתה מנורת שאבס לאמפ יוקרתית , עיצבתי את זה עם מדבקות לבבות וכתבתי בזהב "לאור שלי" (אמרתי לו לפני שיפתח את המתנה...) והוא התרגש מאווד לראות את זה.
ותכלס הם הכי שימושיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה