עזרה רעיון למתנת סוף שנה לילדי המעון

• הוסף לסימניות
לכל אחד שימושי משהו אחר. למשל, כמו שכתוב בהודעה לפני, כדור ענק.
זה יכול להיות מאד שימושי לאחד, ומאד לא שימושי לאחר.
אנחנו קיבלנו שמיכה עם תמונה, ובמשך שנה לפחות הילדה התכסתה בכל לילה רק בה, וזה היה חמוד ומזכרת מתוקה. כרית עם תמונה - כנ"ל.
תיק עם תמונה פחות שימושי.

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי, מהות הכי נהנות לקבל תמונות של ילדן! אפילו אם לא מעוצבות באלבום דיגיטלי, אלא מפותחות כרגיל.

• הוסף לסימניות
יש אתר של עיצוב אלבומים שיש אפשרות לעשות ספר עם תמונת פנים ל הילד

פייס בוק

לבנים
משהו עם משטרה או כבאי
לבנות לא זוכרת....

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי, מהות הכי נהנות לקבל תמונות של ילדן! אפילו אם לא מעוצבות באלבום דיגיטלי, אלא מפותחות כרגיל.
זהו, שאני ממש לא.

מעדיפה אני להדפיס תמונות שאני אוהבת ובוחרת!

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו כאן - מזכרת עם תמונה - זה שילוב שקונה.
המזכרת צריכה להיות לגמרי שימושית: שעון איכותי (ולא מנגנון דפוק) לחדר הילד / שמיכה / מגבת איכותית / מטריה איכותית (קצת מצחיק לקיץ, אלא אם כן הוא ימשיך בסגנון של ימינו עם "החלפות" לחורף, חלילה) / מגן או מחזיק לפלאפון וכד'.

• הוסף לסימניות
תיק עם תמונה פחות שימושי.
לא מסכימה כל כך... דווקא שימושי מאוד!!
ברעיון, התיק מיועד לשמש אותם כתיק לגן בשנה הבאה...
אני גננת בגילאי 3. כל כך מתוק לראות שכל ילדות הגן עם אותו תיק, כשלכל אחת התמונה שלה...
אז במקום שאמא תלך לקנות לילדה שלה תיק ב-30-50 ש"ח לרגל הגן החדש -
שתשמור בצד את התיק ותשלח אותו עם הילדה לגן החדש בבוא העת...

• הוסף לסימניות
אנחנו קיבלנו שנה שעברה מגבת רחצה גדולה טובה עם השם של הילד רקום נהנתי עד הגג וזה תמיד שימושי במיוחד בקיץ עם כל הברכות

• הוסף לסימניות
אני גננת בגילאי 3. כל כך מתוק לראות שכל ילדות הגן עם אותו תיק, כשלכל אחת התמונה שלה...
הילדות מקבלות אוכל בגן
ולא מביאות תיק

• הוסף לסימניות
אנחנו קיבלנו ארגז משחקים בצורת אוטובוס. שמנו שם את כל המכוניות של הילד.
עכשיו הוא משמש לארגז הפיג'מות

• הוסף לסימניות
הוא אשר אמרתי, לכל אחד שימושי משהו אחר, לי למשל אין מה לעשות עם תיק, והם פשוט ממלאים לנו את הארונות ותופסים מקום נחוץ...
כך שקשה לקלוע לטעמן של 30 אמהות במתנה אחת.
אולי אם ניקח את זה בחשבון, נקבל ביתר סלחנות מתנות גם אם הן פחות נראות לנו...

• הוסף לסימניות
אולי אם ניקח את זה בחשבון, נקבל ביתר סלחנות מתנות גם אם הן פחות נראות לנו...
בדיוק!!
גננת משקיעות המון ע"מ שהילדים יצאו עם מתנות מרשימות שישמשו כמזכרת מתוקה...
אף גננת לא לוקחת בחשבון שכמחצית מהאמהות יעקמו אף על זה...

• הוסף לסימניות
בדיוק!!
גננת משקיעות המון ע"מ שהילדים יצאו עם מתנות מרשימות שישמשו כמזכרת מתוקה...
אף גננת לא לוקחת בחשבון שכמחצית מהאמהות יעקמו אף על זה...
ואנחנו נהנות מאד!!
ומעריכות את ההשקעה:p:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה