דרוש מידע רעיון לנהג חדש- מה אפשר להכין או לקנות?

• הוסף לסימניות
לא מתנה יקרה, אלא רעיון, יותר השקעה במחשבה.
תודה לכל העוזרים!

• הוסף לסימניות
מה פירוש, לקנות מתנה לנהג חדש או רעיון בקשר לנהג חדש?
אפשר את כל המפיצי ריח האלו שקונים לאוטו...

• הוסף לסימניות
טסטר צויס

• הוסף לסימניות
טוב שההגה בידיים שלך/
ראיתי כיסוי נוצץ להגה אז אפשר לכתוב
כשההגה בידיים שלך הוא נוצץ

• הוסף לסימניות
אני מרחמת על מי שיצטרך לנהוג עם זה. דוקרררררררררררררר בידיים...
אין לי מושג מה זה
רק ראיתי את זה בחיפוש מתנה בצורת הגה
סתם כך פתחתי את זה שוב וכתבו שם
  • מגע נוח ורך: כיסוי הגה אבני חן מנצנצות זה יכול לעסות את כף היד שלך ולהקל על עייפות הנהיגה, ובאותו הזמן הוא יהפוך את ההגה שלך ליפה יותר. נושם ומונע החלקה.
זה כנראה מיועד למי שאוהב/ת עיסויים מסאז'ים

• הוסף לסימניות
ויסקי או וודקה ולהדפיס על זה את הסטיקר אם שותים לא נוהגים

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מה זה
רק ראיתי את זה בחיפוש מתנה בצורת הגה
סתם כך פתחתי את זה שוב וכתבו שם
  • מגע נוח ורך: כיסוי הגה אבני חן מנצנצות זה יכול לעסות את כף היד שלך ולהקל על עייפות הנהיגה, ובאותו הזמן הוא יהפוך את ההגה שלך ליפה יותר. נושם ומונע החלקה.
זה כנראה מיועד למי שאוהב/ת עיסויים מסאז'ים
חחח...

• הוסף לסימניות
הרעיונות פה מצוינים לנהג חדש עם רכב חדש, אני צריכה רעיון לאחד שקיבל רשיון
תודה!!
מה פירוש, לקנות מתנה לנהג חדש או רעיון בקשר לנהג חדש?
לא משנה, הכל

• הוסף לסימניות
מה עוד?
אולי מישהי הכינה משהו מתאים?

• הוסף לסימניות
אוטו צעצוע איכותי, מדגם שהוא אוהב
ולכתוב מאחל/ת לך כזה באמת...
כמובן אם זה באמת איחול;)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עוד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה