מידע שימושי רעיון לעיצוב עוגת ציצית לקראת לג בעומר

• הוסף לסימניות
אתמול הכנתי לילדים מקלות אורז(מוכר בעיקר לאלו שרגישים לגלוטן)
יש להם טעם נטרלי כך שאפשר בהחלט לשים על עוגה
ופתאום חשבתי לעצמי שבמקום לשים חוטים אמיתיים על עוגה בצורת ציצית אפשר לשים כמה מקלות אורז מוכנים. הילדה שלי ביקשה לאכול מהציצית...;)
זה ממש נראה כמו ציציות.שלא כמו ספגטי זה יוצא לבן . יש שתי עוביים לבחירה
לדעתי אפשר גם בעדינות לקשור שיראה ממש ציצית

גם אלו שלא אוכלים את ההכשר הזה (חתם סופר או בד"ץ בית יוסף)יכולים להשתמש כי ממילא לא יאכלו את החלק הזה וזה גם בסך הכל אורז
זה אפילו כשר לפסח לאוכלי קטניות.
בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
עוגה מרובעת וחותכים למעלה צורת וי מצפים בקרם לבן או בבצק סןכר. אני עשיתי בבצק סוכר ויצא מעולה

• הוסף לסימניות
אתמול הכנתי לילדים מקלות אורז(מוכר בעיקר לאלו שרגישים לגלוטן)
יש להם טעם נטרלי כך שאפשר בהחלט לשים על עוגה
ופתאום חשבתי לעצמי שבמקום לשים חוטים אמיתיים על עוגה בצורת ציצית אפשר לשים כמה מקלות אורז מוכנים. הילדה שלי ביקשה לאכול מהציצית...;)
זה ממש נראה כמו ציציות.שלא כמו ספגטי זה יוצא לבן . יש שתי עוביים לבחירה
לדעתי אפשר גם בעדינות לקשור שיראה ממש ציצית

גם אלו שלא אוכלים את ההכשר הזה (חתם סופר או בד"ץ בית יוסף)יכולים להשתמש כי ממילא לא יאכלו את החלק הזה וזה גם בסך הכל אורז
זה אפילו כשר לפסח לאוכלי קטניות.
בהצלחה:)
מקלות אורז
זה מה שאני שמתי בעוגת ציצית
שימי לב לשים רק ברגע האחרון כי הם מתייבשים ואז הם לא נראים כמו חוטים
IMG_1807.jpg

IMG_1809.jpg

• הוסף לסימניות
את המקלות אורז לחוטים של הציצית זה יוצא חוטים ארוכים ולא נקרע לקצרים יותר?
כי אחרי הבישול הוא רך מאוד

• הוסף לסימניות
מקלות אורז
זה מה שאני שמתי בעוגת ציצית
שימי לב לשים רק ברגע האחרון כי הם מתייבשים ואז הם לא נראים כמו חוטים
צפה בקובץ המצורף 426180
צפה בקובץ המצורף 426181
יש מצב שאת אומרת לי איך עשית את זה לפרטי פרטייייםםם..
לבן שלי יש חלאקה.. ויצא לך מושלםםםם. אני יודעת שלוקחים עוגה מרובעת וחותכים את זה למעלה.. אבל אחר כך, מה? מוסיפים בצק סוכר ו...... מה עם החוטים? והקווים האלה? והכיפה?? איך עשית את זה כזה מושלם.
תודה

• הוסף לסימניות
יש מצב שאת אומרת לי איך עשית את זה לפרטי פרטייייםםם..
לבן שלי יש חלאקה.. ויצא לך מושלםםםם. אני יודעת שלוקחים עוגה מרובעת וחותכים את זה למעלה.. אבל אחר כך, מה? מוסיפים בצק סוכר ו...... מה עם החוטים? והקווים האלה? והכיפה?? איך עשית את זה כזה מושלם.
תודה
עוטפים בבצק סוכר.
החוטים זה מקלות אורז [אטריות אורז] שבשלתי [ספגטי דק.....] מומלץ רק בסמוך להגשה לבשל ולחבר כי זה מתייבש
הפסים והכיפה בצק סוכר שחור
הכיפה בנויה על מכסה של כוס אייס קפה :)

• הוסף לסימניות
עוטפים בבצק סוכר.
החוטים זה מקלות אורז [אטריות אורז] שבשלתי [ספגטי דק.....] מומלץ רק בסמוך להגשה לבשל ולחבר כי זה מתייבש
הפסים והכיפה בצק סוכר שחור
הכיפה בנויה על מכסה של כוס אייס קפה :)
וואי תודה רבה! מאז שראיתי את זה ניסיתי לחשוב איך לעשות את הכיפה ולא מצאתי רעיון . אנסה לעשות איך שאמרת את הכיפה ממש תודה.. בע"ה אשתף איך יצא! ושוב תודה רבה

• הוסף לסימניות
עוגה מרובעת וחותכים למעלה צורת וי מצפים בקרם לבן או בבצק סןכר. אני עשיתי בבצק סוכר ויצא מעולה
סליחה על הבורות אני פשוט גם בערב חלאק'ה,
היכן קונים בצק סוכר ? חנות מוצרי אפיה ? איך זה בדיוק מגיע ומה צורת העבודה איתו,
ומה המחיר ביחס לציפוי ריץ' כתחליף?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה