רעיון לפעילות

• הוסף לסימניות
רעיון לפעילות כיתתית לכבוד ר"ח כסלו. (כיתה ד' ביסודי).
יש למישהו?
תודה.

• הוסף לסימניות
כל דבר שקשור לאור ולאחדות.

מאוד פופלרי כעט הנושא של "לאורם נלך"- מנהיגי הדור, מורי דרך, עיני העדה.

• הוסף לסימניות
אם זה כתתי אז אפשר לבנות עם קליקס משטח ענק על הרצפה כמו המונופול בצורת האות מ' סופית (ם) וסביבון מקליקס והכתה מחולקת לקבוצות כשכל תחנה הוא בצבע אחר ואז מרימים את הכרטיס באותו צבע נניח: הגענו לקוביה אדומה אז אני מרימה כרטיס משימה או חידה או הפתעה וכו'
אפשר בנושא הערת פנים ואז כל הבניה של המשחק באחדות
בסוף הקבוצות יכולות לקבל מטבעות שוקולד "חיוך=עולם שלם . זמין, ואין צורך לשלם..."

• הוסף לסימניות
יש לי תכנית מתוקה בנושא ראש חודש - כללי (אני עשיתי אותה בחשוון)
מתאים לך?

חני

• הוסף לסימניות
לי זה מתאים מאד...
ובכלל חני כל מה שאת מעלה פשוט מדהים!
אני נעזרת באתר רבות גם אם הרמה גבוהה תמיד אפשר להוריד
תודה

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לשמוע על תוכנית לראש חודש.
תודה :)

• הוסף לסימניות
הניה, את יכולה לפרט קצת יותר. סוגי משימות? האם כל קבוצה שולחת נציגה בתורה? כל הכיתה בונה יחד את צורת ה"מם"?

• הוסף לסימניות
תכנית לראש חודש: (אני עשיתי אותה כתכנית בית ספרית, אבל בכיתה גדולה אולי אפשר גם כיתתי)
שלב א' - מחלקים לבנות שאלון מקדים עם כל מיני פרטים אישיים בין השאר - תאריך לידה עברי (אם את יודעת את תאריכי הלידה של הבנות, אפשר לדלג על שלב זה.)
שלב ב' - כל בת מקבלת סרט קרפ בצבע מסוים (ע"פ החודש שבו נולדה אבל היא לא יודעת זאת) כל בת מתבקשת לצעוד לפינה/ חדר שמסומן בצבע של הקרפ שלה, שם מחכה להן שאלון נוסף (רציתי לצרף קובץ - אבל משום מה הוא לא עולה...)
השאלה האחרונה - באיזה חוד שנולדת.
הבנות עונות ואז עושים סבב של כל התשובות - על כל השאלות - תשובות מגוונות חוץ מהשאלה האחרונה - כולן עונות אותה תשובה וכך מגלות מה המשותף ביניהן.
שלב ג' - כל קבוצה צריכה ליצור שלט שמתאר את החודש שלה. (כאן אפשר להרחיב שכל קבוצה תכין תכנית קצרה / שיר /סיפור וכדו')
שלב ד' - הצגת היצירות וכתב חידה שהתשובה שלו - ראש חודש (מצורף)

מקווה שהובנתי
בהצלחה
חני

קבצים מצורפים

• כתב חידה.doc
    KB 22.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אגב, מתאים לך כבר משחק סביבון?
יש לי משחק מתוק מאד - אבל לדעתי מתאים יותר למסיבת חנוכה...

חני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה