נכתב ע"י GRN;961662:נהניתי. תהנו גם אתם:
איפה בדיוק?נכתב ע"י אפרתה;961812:וגם הבד היום מאוד זול בחנויות ח"פ, פחות משקל למטר.
אני מתכוונת לנסות עם צלחת חד פעמית של "אלגנט". נראה לי שזה יצליח מאוד.נכתב ע"י אפרתה;961812:ג'י,שימי לב, זו לא צלחת פשוטה, זו צלחת קרטון לא מאוד זולה. עם הפשוטות זה לא ילך לדעתי. אבל בכל מקרה- זה נחמד מאוד עם סרט מתנות, וגם הבד היום מאוד זול בחנויות ח"פ, פחות משקל למטר, את צריכה פה איזה שלושים ס"מ? זה יכול להיות מאוד מאוד יפה רק לא נורא זול.
ברור שזה לא עובד עם מנקב רגיל. זה פשוט תירוץ לקנות עוד כלי עבודה.נכתב ע"י אפרתה;961814:אה, וגם יכול להיות שבמנקב רגיל זה לא יצליח, צריך לבדוק (ואז תקני גם את המנקב..)
לצערי, אין לי מושג מה המקור. אפשר לחפש בגוגל לפי התמונה.נכתב ע"י תילתן;961824:לפי הנהנתי יש מקור לרעיון, שתפי את המקור, בבקשה.
הגדרת בול.נכתב ע"י mig;962293:זה רעיון חביב בעיני יותר להתאמת סטייל ועיצוב בעריכה וחד',
(כשלא מוצאים כלים ח"פ בגוונים הרצויים וכד')
ופחות שימושי בתור שידרוג "זול"
נכתב ע"י רותי12;962365:ניסיתי עם מנקב ודוקא הלך לי...
נכתב ע"י אפרתה;962545:הלך לך בצלחות ח"פ פלסטיק? ולא נשברו הקצוות? לגבי האלגנט לדעתי זה ישבור את השוליים היורדים, ג'י, אז תבדקי שזה הולך...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים