מידע שימושי רעיון לשי לנשים בערב הוקרה

• הוסף לסימניות
מארגנת ערב הוקרה למתנדבות בארגון חסד
אין לי הרבה תקציב
רוצה משהו לא יקר, מפנק שונה
לא דיסק אונקי / ריחניות / מחזיק מפתחות וכו'.
למישהי יש רעיון ישומי?
ועדיף אם אפשר להפנות אותי למשהו מסוים.
מצאתי באלי דברים נחמדים מאוד במחיר סביר ממש, אבל לא חושבת שכדאי לי לקחת סיכון שיגיע כשאצטרך את זה.

• הוסף לסימניות
תנסי במלכות וקסברגר,
יש להם מזכרות יפות כמו הפרשת חלה וכד',
הרבה פעמים מטביעים את שם הארגון חסד מעל.
והעיקר זה להראות הערכה.
(לא משנה מה תקני)

• הוסף לסימניות
שעון יד?
ב'שיין' יש שעונים ב-9 ש"ח. משלוח מהיר.
מצורפות דוגמאות (נבחרו באקראי)

קבצים מצורפים

• 20211128_215139.jpg
    20211128_215139.jpg
    KB 645.3 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
מארגנת ערב הוקרה למתנדבות בארגון חסד
אין לי הרבה תקציב
רוצה משהו לא יקר, מפנק שונה
לא דיסק אונקי / ריחניות / מחזיק מפתחות וכו'.
למישהי יש רעיון ישומי?
ועדיף אם אפשר להפנות אותי למשהו מסוים.
מצאתי באלי דברים נחמדים מאוד במחיר סביר ממש, אבל לא חושבת שכדאי לי לקחת סיכון שיגיע כשאצטרך את זה.
בדיוק היה לנו סמינריון מטעם התיכון בשבוע שעבר והביאו לנו משהו מתוקקקקקקק
תנסי למצוא כזה זה ממש מגניב ושימושי
IMG-20211128-WA0022.jpg
IMG-20211128-WA0021 (1).jpg

• הוסף לסימניות
כמובן שההדפסה - בהתאמה אישית
עריכה:
זה גם מדליק אורות מתחלפים!

• הוסף לסימניות
דברים קלילים וזולים מפזר אבקת סוכר כף לאורז של פוד אפיל זה מה שאני זוכרת..

• הוסף לסימניות
מתען נייד, כיס לפלאפון מסיליקון והדפס על זה, שרוך לפלאפון, דיסק און קי בצורת כרטיס אשראי, קרם ידיים, כלי קטן וחמוד למטבח, מראה אם תפילת הדרך. ריחניים לארון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה