רעיון לתוכנית למפגש משפחתי

• הוסף לסימניות
אני צריכה ממש בדחיפות (להכין היום בשביל מחר)
תוכנית למפגש משפחתי (נשים וילדים - בעיקר לילדים)

יש למישהי רעיון מקורי, (לא חידון)
אבל משהו שיהיה ממש איכותי ומהנה.

אולי אפי' אם יש כאן מורות שעשו או שהיו בתוכנית מקצועית/מקורית/מרתקת לכיתה שלהם,
או אמהות שיש להן בנות בבית ספר, שיכולות לשאול אותן על רעיון.

זו תהיה עזרה גדולה!

• הוסף לסימניות
הרעיון הכי טוב לילדים זה להשכיר מתנפח. יחסית לא יקר ותעסוקה מושלמת בלי עבודה.
את יכולה להוסיף פופקורן ואז בכלל--- הם יקרא לך כל יום.

• הוסף לסימניות
תודה חסידה, אבל זה לא כ"כ מתאים, הילדים מאד מאד אוהבים תוכניות אצלנו.

• הוסף לסימניות
אמנם איני מורה מקצועית :) אולם יש לי רעיון נחמד שעשיתי בזמנו
לאסוף את הילדים ולתת להם רעיון להצגה שהם אמורים להציג שיעשו תחפושות חזרות וכדו' ( זה יכול להיות על מכירת יוסף - האבן מהשרשרת של השולטן שהוזיר היה צריך להביא ממכה - או כל סיפור נחמד אחר ) הרעיון שגם הם מפעילים את עצמם לבד במשך הרבה זמן מכינים ויוצרים דברים שונים להצגה מתכוננים וכדו' ואח"כ הם מעסיקים אתכן האמהות :) בצפייה ומחיאות כפיים לעוד חצי שעה
כ"כ אח"כ אפשר להושיב אותם במעגל ולהתחיל באותיות הא-ב ועוצרים באמצע ובאותה אות כל אחד בתורו צריך לחשוב במהירות על שיר ( גם ילדים גדולים נהנים אם עושים את זה בצורה נחמדה צחלת ממתקים במרכז וכל זוכה לוקח משהו )
בהצלחה..

• הוסף לסימניות
באיזה טווח גילאי הילדים?

• הוסף לסימניות
לאחרונה (מסיבת חנוכה) הכנתי הגרלות עטופות - כל מיני שמונצעס מהכל בשקל, עטים, מכשירי כתיבה, פנקסים, קישוטי שיער, ועוד ועוד עד אין סוף. אפשר תמיד למצוא גם בבית מלאים שאינם בשימוש. המספור על כל חבילה ארוזה היה החלק המרתק - תרגיל חשבוני, צרופי אותיות, גימטריות. ובמקביל - פתקים שמישהו הוציא באקראי. היו המון חבילות ארוזות וכולם השתתפו - גם המבוגרים. היה מתח נהדר וההפתעות בפנים היו משעשעות ביותר.

• הוסף לסימניות
חידון משפחתי הכולל שאלות משעשעות מהווי המשפחה :-מי אמר למי?משפטים אופיינים
-מי נולד כש.. תאריכים מענינים
-מתי שרו את? שירים - איפה היה..? מקומות ואתרים.
וכד'. כמובן צריכים כללים ברורים לסדר ענית התשובות, והתאמת שאלות לגילאים - ולא לשכוח את התגמול בסוף.

• הוסף לסימניות
גם אני צריכה רעיון דחוף למסיבת בת מצווה לאחינית שלי, הקהל כולל נשים ובנות מכיתה ב', הבו רעיון הולם לכלל הגילאים והרמות! תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קול-התור;516440:
לאחרונה (מסיבת חנוכה) הכנתי הגרלות עטופות - כל מיני שמונצעס מהכל בשקל, עטים, מכשירי כתיבה, פנקסים, קישוטי שיער, ועוד ועוד עד אין סוף. אפשר תמיד למצוא גם בבית מלאים שאינם בשימוש. המספור על כל חבילה ארוזה היה החלק המרתק - תרגיל חשבוני, צרופי אותיות, גימטריות. ובמקביל - פתקים שמישהו הוציא באקראי. היו המון חבילות ארוזות וכולם השתתפו - גם המבוגרים. היה מתח נהדר וההפתעות בפנים היו משעשעות ביותר.

קול התור, תודה קודם כל,
לא כ"כ ירדתי לסוף דעתך, מה הרעיון של המספור ואיך?
תוכלי בבקשה להסביר שוב (או אולי לפרט) תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;516446:
גם אני צריכה רעיון דחוף למסיבת בת מצווה לאחינית שלי, הקהל כולל נשים ובנות מכיתה ב', הבו רעיון הולם לכלל הגילאים והרמות! תודה מראש!!!
רעיון לתכנית אין לי
אולם לאחרונה כתבתי כמו שיר לבת מצווה ששמספר על נקודות מעניינות (רגעים מצחיקים ומרגשים ) בחיים של כלת/ ילדת המצווה בחרוזים -
אחת קראה את הבתים של השיר ובפזמון שמורכב יותר בסגנון של איחול לבת בת מצווה כולם הצטרפו ( לפחות ככה דיווחו לי :) ) שמה אולי זה התאים כי זו הייתה בת מצווה מאוד משפחתית שכולם הכירו את כולם אם הסגנון אצלכם דומה זה יכול להיות מאוד נחמד
כמובן זה רק כהוספה לרעיונות היפים שוודאי יגיעו אחריי

• הוסף לסימניות
כל מיני: למשל - תרגיל חשבון על החבילה ופתק הנשלף - מספר שהוא התוצאה. או - מספר כלשהו על האריזה ומילה שהיא מספר זה בגימטריה בפתק. מילה באנגלית על האריזה ותרגומה בפתק. אפשר לגוון בחידות, תלוי ברמת ובגיל הילדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;516446:

הילדה מקבלת המצוות זוכה כעת לשפע של אפשרות לרכוש זכויות (מתנות)
שולחן עמוס מתנות ארוזות ועל כל מתנה התחלה של משפט, (לא זוכרת עכשיו בדיוק משהו כמו:
כל מצוה היא היא זכות אבל הזכות הגדולה ביותר היא:
אני מרגישה שאני גדלה כש:
ההבדל בין מי שגדול בגוף, למי שגדול ברוח הוא:
למעשה קטן יכולה להיות:
וכו' וכו'
(או משפטים אחרים מסגנון משפחתכם)

ליד כל מתנה ישנו כלי כל אחד מהנוכחות עושה סיבוב וממשיכה את המשפט,
מקריאים את כל ההמשכים בעילום שם ועורכים הצבעה על ההמשך היפה ביותר, הזוכה בהצבעה זוכה במתנה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה