דרוש מידע רעיון לתוכנית לשבת חברות

• הוסף לסימניות
נהנים וצוחקים
וזאתי שהצליחו עליה נהנית ומתבאסת..
התכוונתי
נגיד שאני מצליחה אז אני אומרת
חח הצלחתי עלייך...:cool:?
או שיש דרך יותר מעניינת?
ממש תודה רבה!

• הוסף לסימניות
ברור!
כמה בנות עמדו במעגל וכלל אחת הייתה צריכה להגיד מאכל שהיא הכי לא סובלת אבל עם הקדמה שהיא מטורפת על זה.
יתכן שספרדייה לא תגיד גפילטפיש?!

• הוסף לסימניות
וגם שאלה :האם הבת צריכה לנסות לא לקיים תמטלה ואז זה נקרא שהיא נצחה את הבת שקיבלה תמטלה?
לא, אין כאן קטע של ניצחון והפסד, לא זכור לי שמישהי הצליחה לקלוט מה היא אמורה לעשות
ונגיד שזה היה קורה אז היו אומרים לה שתעשה טובה:) או אולי אפשר להחליף מטלה באמצע השבת...

• הוסף לסימניות
נגיד שאני מצליחה אז אני אומרת
חח הצלחתי עלייך...:cool:?
או שיש דרך יותר מעניינת?
כן, אם יש לך דרך יותר מקורת ומעניינת עוד יותר טוב ומשדרג

• הוסף לסימניות
סתם כך אפשר לקחת את הרעיון ולעשות אותו ב -ערב לביבות\ במהלך החנוכה
-בבוקר חברותי
-בטיול שנתי
ועוד........
נכון, אבל זה פחות יילך כי פה יש שבת שלמה!! לילה בוקר צהריים ...כדי להצליח על החברות ....

• הוסף לסימניות
אני צריכה עוד רעיון אחד למטלה
למי יש?

• הוסף לסימניות
אומרים לאחת שהיא צריכה להציג בפנטומימה משהו ולגרום לקבוצה לגלות מה זה.
מראש (כשהיא לא נמצאת) אומרים לקבוצה מה היא הולכת להציג, והקבוצה לא מצליחה להבין בשום פנים ואופן, ומנחשת הכל חוץ מ---
מצחיק עד דמעות ועובד הפלא ופלא.
רק בעצם זה צחוק על חשבון המציגה אז תטילו את המשימה על מישהי שלא תיקח קשה. או על זוג, זה נהיה עוד יותר נחמד.

משימות-
לשיר זמירת שבת ששרים אצלם בבית\שיר אחר..\ לקדש עם מנגינה
לומר רעיון מוסרי אמיתי, ברצינות
להחליף מצעים \ פיג'מה עם מישהי
לשתות בקבוק מיץ שלם
לאכול עם הידיים

• הוסף לסימניות
יש למישהי רעיונות לתוכנית לשבת כלה לחברה?
תודה!

• הוסף לסימניות
מצורף בום פגיעה.jpg

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו משהו קורע-
כל בת קיבלה פתק עם שם של בת אחרת ומטלה שהיא צריכה לגרום לה לעשות, ועד סוף שבת היינו צריכות להצליח.
ניתן לך דוגמאות:
לגרום לשרה ללבוש את אותו בגד גם בבוקר (בדר"כ מחליפים) [מי שקיבלה את זה החביאה את הבגדים של שרה]
לגרום לרבקה ללכת בבוקר לבית כנסת [החבורה שלה הפעילה לחץ חברתי שכולן תלכנה לביה"כ]
לגרום לרחל לבקש עוד מנת דג [הביאו לה פירור של דג ואז שאלו את רוצה עוד?]
לגרום ללאה לפתוח ת'שיער(הילדה הככככי מתולתלת)
לגרום לספרדייה להגיד אני חולה על גפילטפיש
לגרום לשים 10טבעות על עשר אצבעות
לגרום לילדה עם כבוד עצמי הכי לבוה להישכב על הרצפה

כמובן שצריך להתאים מטלה גם לפועלת וגם לנפעלת...כדי שיהיה הכי מצחיק שאפשר.
אנחנו גם עשינו את זה באחת השבתות
והיה מוצלח בטרוףףף
החוכמה היא למצוא לכל אחת את הדבר הכי הזוי שהיא תעשהו ואותו לגרות לה לעשות
עוד רעיונות שאנחנו עשינו
לגרום לשרה לזחול על הרצפה- החלטנו שמשחקים תופסת זחילות והיה היתה התופסת
לגרום ללאה ללכת יחפה ברחוב- לא הצלחנו היא פדנטית מדי
לקרום לדבורה ללבוש שמלה של שרה- הלבישו לה את זה
לגרות למרים לשיר סולו-כולם שרו ביחד ובשלב כלשהו הפסיקו
לגרום ליהודית לאמר דבר תורה לפני הסעודה- שיכנעו אותה לאמר דבר תורה לפני תפילת ערבית

באיזשהו שלב כולם יודעות את המטלות ועוזרות אחת לשניה חוץ ממי שהמטלה עליה
והחוכמ ההיא להצליח לגרום לה לעשות את זה בלי שהיא תנחש שזה המטלה
אנחנו הצלחנו את זה על כולם כמעט גם בדברים הכי הזויים

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה