התייעצות רעיון מקורי ללימוד אנגלית דיבורית

• הוסף לסימניות
חשבתי על רעיון מקורי איך להשתפשף בדיבור באנגלית ואולי גם בחינם.
מתארת לעצמי שיש חרדיות בארה"ב שלא יודעת מי יודע מה עברית, ובטח חלקם היו שמחות לדעת ברמה כזו או אחרת.
אז הרעיון הוא שמישהי שרוצה ללמוד אנגלית תתקשר עם מישהי שרוצה להשתפשף בעברית, מפגשים דרך זום.
נראה לי שזה מצב של WIN WIM ולכן גם ללא עלות.
השאלה המרכזית היא, אם יש בחורות/נשים אמריקאיות שרוצות ללמוד עברית ומוכנות להשקיע מזמנן.
כי ישראליות שרוצות אנגלית יש מלא.
וגם איך משיגים אותן ?
כמובן שיש גם הפרשי שעות וכו'

• הוסף לסימניות
יש בעיקרון את https://englishreid.co.il
ניסיתי בעבר לפנות אליהם והם אמרו שכשימצאו מישהי שתתאים לפרטים שהשארתי יחזרו אלי
תכלס עד היום לא חזרו אלי
נראה לי שבאמת הבעיה שאין כ"כ אמריקאיות שרוצות ללמוד עברית...

• הוסף לסימניות
אפשר לחפש אמריקאיות או דוברות אנגלית (ולא כ''כ עברית) המתגוררות בארץ.
הרעיון עצמו - מקסים!
תצליחי!

• הוסף לסימניות
יש בעיקרון את https://englishreid.co.il
ניסיתי בעבר לפנות אליהם והם אמרו שכשימצאו מישהי שתתאים לפרטים שהשארתי יחזרו אלי
תכלס עד היום לא חזרו אלי
נראה לי שבאמת הבעיה שאין כ"כ אמריקאיות שרוצות ללמוד עברית...
כנ״ל אני...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איך תתנהל השיחה

• הוסף לסימניות
אפשר לחפש אמריקאיות או דוברות אנגלית (ולא כ''כ עברית) המתגוררות בארץ.
הרעיון עצמו - מקסים!
תצליחי!
אמריקאיות שנמצאות בארץ מחפשות מאוד היכן להתארח בשבתות
זה מצוין למי שרוצה להשתפשף באנגלית

• הוסף לסימניות
כמו שנכתב- אכן הרעיון שלך מעולה, ובאמת כבר יושם ע"י @אינגליש רייד :)
גם אני נרשמתי ולא חזרו אליי... באמת כנראה שהבעיה היא ביחס בין הישראליות לאמריקאיות. לא דחוף להן ללמוד עברית בכלל, ולנו מאוד דחוף אנגלית..

• הוסף לסימניות
כמו שנכתב- אכן הרעיון שלך מעולה, ובאמת כבר יושם ע"י @אינגליש רייד :)
גם אני נרשמתי ולא חזרו אליי... באמת כנראה שהבעיה היא ביחס בין הישראליות לאמריקאיות. לא דחוף להן ללמוד עברית בכלל, ולנו מאוד דחוף אנגלית..
בהחלט יותר מאתגר להגיע אליהן אבל עובדים על זה..
היות ופרסום בפרוג עולה כסף... אז אעצור ולא אגיב בהמשך
בתקווה להבנה תודה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מה עם יידיש? :unsure:

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי רותה ללמוד אנגלית ממורה או ספר בשפת האידיש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה