עזרה רעיונות לזמן פנוי

• הוסף לסימניות
כבר זמן רב שאני חושבת אם ואיך לכתוב את זה,
ונראה לי שהגיעה העת:
להרבה מאתנו יש זמן פנוי לפעמים. אני מדברת בעיקר על שעות 'מתות' בעבודה (ומי שעובדת בהייטק בכלל ובבדיקות בפרט מכירה זאת מקרוב) אמנם יכול להיות זמן פנוי נוסף בהמשך היום, אבל זמן כזה שבו את ממילא יושבת על כסא מול המחשב ואמורה להראות עסוקה, בדיוק מתאים למה שאני רוצה להציע לך:
פשוט, תעשי בנתיים משהו מועיל.
ולא חידשתי כלום.
וחידשתי המון!
יצא לי לראות הרבה מאד פעמים זמנים של בטלה בעבודה, שבאופן רשמי אין כרגע משהו מיוחד לעשות. המנהלת הציעה לקרוא מאמרים באינטרנט, או לדבר בינינו בשקט.
בתחילה אהבתי את הרעיון, וחיי החברה הזכירו לי את הסמינר.. עד שנמאס לי. כמה אפשר לבזבז זמן??? החלטתי לחפש כל מיני דרכים לעשות בנתיים משהו שיועיל לי, בהתאם ליכולותי וזה מה שמצאתי:
- ללמוד שפה חדשה (יש המון מדריכים באינטרנט) רלוונטי למי שמתכנתת
- להשתפשף בשפה אמיתית (נניח אנגלית) וגם לזה יש כל מיני אתרים נחמדים ללימוד שפות. תוכלו ללמוד אנגלית, גרמנית, צרפתית ומה שבא.
- ללמוד להקים אתר אינטרנט בוורדפרס, ללא שום עלות (בלי דומיין.. רק להכיר את הפלטפורמה) ולהתנסות בזה.
- למכור מוצרים באיביי. לזה אתם צריכים להכין בבית כמה דברים : לצלם כמה תמונות ממוצר כלשהו שבא לכם להתפטר ממנו (המלצה - בשמים משומשים, מוצרי אלקטרוניקה וכדו') לנקות את המוצר שיראה טוב, לצלם מכמה זוויות ולרשום לעצמכם את כל הפרטים. גודל, חברה, וכל פרט שיש צורך לציין על המוצר. מה שצריך לעשות זה לפתוח חשבון איביי (למי שאין) ללחוץ למעלה על הכפתור - למכור (sell) ולזרום עם הפלטפורמה. להשתדל לבחור קטגוריה מתאימה, - ואחת בלבד, להעלות את התמונות, לכתוב תיאור נחמד באנגלית ולהעלות למכירה. (המלצה - לא פחד מהאנגלית. בדיוק בשביל זה יש תרגום של גוגל)
אם מישהו קונה ואתם שולחים לו בדואר, תכתבו לו פתק נחמד שישאיר לכם פידבק. (כדאי לבדוק לפני בכמה מוצרים דומים נמכרים כדי לתת מחיר טוב שירצו לקנות ממכם)
- לקחת פרויקט בתחום שאינו קשור לעבודה באופן ישיר. לדוגמא - את מנהלת חשבונות ויש לכם יומיים בחודש שאין עבודה? בלי קשר את יודעת לנקד / להקליד בשיטה עוורת? קחי עבודה כלשהי בתחום. אבל לא עבודה בהנהלת חשבונות - כי זה יכול להיות בעייתי. (אלא אם כן למעסיק לא אכפת.. לרוב זה יכול להיות ניגוד אינטרסים)
- לפתור חידות ולפתח את החשיבה. בעיקר לחפש מאמרים איך לפתור מבחני תי"ל וכדו' - מפתח מאד את החשיבה!

יש לכם רעיונות נוספים? אפשר לכתוב אותם כאן.

חשוב מאד!!
הרעיונות שכאן מיועדים לזמנים שאין מה לעשות בהם! ברגע שיש עבודה כמובן שיש לעזוב את כל העיסוקים האחרים.. הפוסט הזה מיועד לאנשים שצריכים תעסוקה לא להתחרפן שאין להם :)

• הוסף לסימניות
כבר זמן רב שאני חושבת אם ואיך
להרבה מאתנו יש זמן פנוי לפעמים. אני מדברת בעיקר על שעות 'מתות' בעבודה (ומי שעובדת בהייטק בכלל ובבדיקות בפרט מכירה זאת מקרוב) אמנם יכול להיות זמן פנוי נוסף בהמשך היום, אבל זמן כזה שבו את ממילא יושבת על כסא מול המחשב ואמורה להראות עסוקה, בדיוק מתאים למה שאני רוצה להציע לך:
י:)
אני באה לעבוד אצלכם! למה רק אצלי בעבודה אין זמן אפילו לנשום ? :(

• הוסף לסימניות
אני באה לעבוד אצלכם! למה רק אצלי בעבודה אין זמן אפילו לנשום ? :(
אני לא ממליצה לך.
זה נחמד בתחילה אח"כ את לא סובלת את עצמך כבטלנית מדופלמת

• הוסף לסימניות
אצלי בעבודה בתחילת החודש (עד ה15) עמוס בלי יכולת לנשום.
אחר כך כבר יותר רגוע ואז אני עושה סדר מתייקת מסמכים וכדו

• הוסף לסימניות
כבר זמן רב שאני חושבת אם ואיך לכתוב את זה,
ונראה לי שהגיעה העת:
פשוט, תעשי בנתיים משהו מועיל.
ולא חידשתי כלום.
וחידשתי המון!
יצא לי לראות הרבה מאד פעמים זמנים של בטלה בעבודה, שבאופן רשמי אין כרגע משהו מיוחד לעשות. המנהלת הציעה לקרוא מאמרים באינטרנט, או לדבר בינינו בשקט.
בתחילה אהבתי את הרעיון, וחיי החברה הזכירו לי את הסמינר.. עד שנמאס לי. כמה אפשר לבזבז זמן??? החלטתי לחפש כל מיני דרכים לעשות בנתיים משהו שיועיל לי, בהתאם ליכולותי וזה מה שמצאתי:
- ללמוד שפה חדשה (יש המון מדריכים באינטרנט) רלוונטי למי שמתכנתת
- להשתפשף בשפה אמיתית (נניח אנגלית) וגם לזה יש כל מיני אתרים נחמדים ללימוד שפות. תוכלו ללמוד אנגלית, גרמנית, צרפתית ומה שבא.
- ללמוד להקים אתר אינטרנט בוורדפרס, ללא שום עלות (בלי דומיין.. רק להכיר את הפלטפורמה) ולהתנסות בזה.
- למכור מוצרים באיביי. לזה אתם צריכים להכין בבית כמה דברים : לצלם כמה תמונות ממוצר כלשהו שבא לכם להתפטר ממנו (המלצה - בשמים משומשים, מוצרי אלקטרוניקה וכדו') לנקות את המוצר שיראה טוב, לצלם מכמה זוויות ולרשום לעצמכם את כל הפרטים. גודל, חברה, וכל פרט שיש צורך לציין על המוצר. מה שצריך לעשות זה לפתוח חשבון איביי (למי שאין) ללחוץ למעלה על הכפתור - למכור (sell) ולזרום עם הפלטפורמה. להשתדל לבחור קטגוריה מתאימה, - ואחת בלבד, להעלות את התמונות, לכתוב תיאור נחמד באנגלית ולהעלות למכירה. (המלצה - לא פחד מהאנגלית. בדיוק בשביל זה יש תרגום של גוגל)
אם מישהו קונה ואתם שולחים לו בדואר, תכתבו לו פתק נחמד שישאיר לכם פידבק. (כדאי לבדוק לפני בכמה מוצרים דומים נמכרים כדי לתת מחיר טוב שירצו לקנות ממכם)
- לקחת פרויקט בתחום שאינו קשור לעבודה באופן ישיר. לדוגמא - את מנהלת חשבונות ויש לכם יומיים בחודש שאין עבודה? בלי קשר את יודעת לנקד / להקליד בשיטה עוורת? קחי עבודה כלשהי בתחום. אבל לא עבודה בהנהלת חשבונות - כי זה יכול להיות בעייתי. (אלא אם כן למעסיק לא אכפת.. לרוב זה יכול להיות ניגוד אינטרסים)
- לפתור חידות ולפתח את החשיבה. בעיקר לחפש מאמרים איך לפתור מבחני תי"ל וכדו' - מפתח מאד את החשיבה!

יש לכם רעיונות נוספים? אפשר לכתוב אותם כאן.

חשוב מאד!!
הרעיונות שכאן מיועדים לזמנים שאין מה לעשות בהם! ברגע שיש עבודה כמובן שיש לעזוב את כל העיסוקים האחרים.. הפוסט הזה מיועד לאנשים שצריכים תעסוקה לא להתחרפן שאין להם :)
בתור בודקת לשעבר, בזמנים המתים למדתי לסרוג... ותהיתי למה אי אפשר לעבוד בזה... היום אני מפוצצת בהזמנות סריגה לחודש הקרוב לפחות...
תכלס לא ממש אהבו את זה מלמעלה (אבל לא הייתי היחידה...) ,טענו שזה משדר חוסר מקצועיות, אז כן מומלץ למצוא התעסקות שקטה (לא שלסרוג זה מרעיש...) במחשב , ככה לפחות נראים עסוקים בעבודה, ואם יש איזה משלחת חיצונית, אין פקעות צמר בעסק :rolleyes:

• הוסף לסימניות
בתור בודקת לשעבר, בזמנים המתים למדתי לסרוג... ותהיתי למה אי אפשר לעבוד בזה... היום אני מפוצצת בהזמנות סריגה לחודש הקרוב לפחות...
תכלס לא ממש אהבו את זה מלמעלה, זטענו שזה משדר חוסר מקצועיות, אז כן מומלץ למצוא התעסקות שקטה (לא שלסרוג זה מרעיש...) במחשב , ככה לפחות נראים עסוקים בעבודה, ואם יש איזה משלחת חיצונית, אין פקעות צמר בעסק :rolleyes:
רעיון מהמם!
כמו שאמרת - קצת בולט, לכן כל הרעיונות שנתתי הם במחשב
אבל אם יש אפשרות בלי שרואים זה פשוט נהדר!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רעיון מדהים מה לעשות בזמן פנוי!!!!
לכתוב פוסט בפרוג מה לעשות בזמן פנוי ולהוציא את העיניים לעצמאיים ולאלה שלא נושמים בעבודה!!
ועוד לקבל מהם לייקים!
עולם הזוי.......

• הוסף לסימניות
לכתוב פוסט בפרוג מה לעשות בזמן פנוי ולהוציא את העיניים לעצמאיים ולאלה שלא נושמים בעבודה!!
ועוד לקבל מהם לייקים!
עולם הזוי.......
גם אני מכירה את הזמנים הפנויים הללו (הייטק), היו תקופות בהם גם שבוע ימים הגעתי יומיום פשוט בשביל להעביר כרטיס ולבזבז זמן, כשבבית מחכה :eek::eek::eek:
הפעם הכי הזויה זכורה לי כשחזרתי מחופשת לידה בתקופת עומס מטורף בעבודה, רק שכולם היו עמוק בתוך תיקים כבדים, ולא היה טעם להתחיל להכנס אליהם מהאמצע, כך שהייתי לגמרי משועממת, ועוד בלי א"א לדבר איתה...
שיהיה לך ברור שלהנות מזה אי אפשר, ובזמנים אחרים יש פיצוי מושלם על החללים הללו :rolleyes: (עבודה בכמות חסרת שליטה)

• הוסף לסימניות
אפשר לקחת את הזמן הזה ולהתמקצע בדברים שקשורים לעבודה :)
ספציפית אם את בודקת תוכנה, ויש לך זמן מיותר, קחי מודול\פיצ'ר\תרחיש מסוים, ותכתבי לו אוטומציה!
זה ישדרג מאד את הניסיון המקצועי שלך, ויאפשר לך להתפתח לכיוונים שבהם לא תשתעממי בהמשך :)

גם מתכנתת יכולה תמיד למצוא מה לייעל, אם בשיפורי ביצועים, אם בחשיבה מחודשת על דיזיין של דברים, ואם בכתיבה של סריפטים שיעזרו בעבודה השוטפת.

אני כבר 11 שנה במחשבים, ואף פעם לא השתעממתי.
אתן בשמחה המלצות ספציפיות לאתרים רלוונטיים לכתיבת אוטומציה, אם מעניין אותך.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
cha123@ אהבתי את כל הרעיונות!
ספציפית מענין אותי איך מוכרים מוצרים באיביי,
והאם יש לך אתרים מוצלחים ללימוד אנגלית?

• הוסף לסימניות
ועוד לקבל מהם לייקים!
עולם הזוי.......
ראית באיזה שעה נפתח האשכול?
אני לא ממש בעבודה אז.. ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה