- הוסף לסימניות
נכתב ע"י חדוי כנרת;2336941:רעיון חמוד,
מזכיר לי שעשיתי פעם עם קליפות ביצים בגוונים שונים
ע''י בישול עם קליפות בצל ביחידות זמן משתנים.
בעברית קלה...
הכנת חמינדוס והשתמשת גם בקליפות...
נכתב ע"י חדוי כנרת;2336941:רעיון חמוד,
מזכיר לי שעשיתי פעם עם קליפות ביצים בגוונים שונים
ע''י בישול עם קליפות בצל ביחידות זמן משתנים.
נכתב ע"י bbr;2337145:אני עשיתי קישוט כיתה עם קרשים של משטחי פריקה, משהו מאוד מיוחד!
נכתב ע"י אות לי;2337045:בעברית קלה...
הכנת חמינדוס והשתמשת גם בקליפות...![]()
נכון
אות לי, צדקת
הגדרה מדויקת!
ועוד משהו,
עשיתי פעם עבודה מפיסות נייר
[פותחת האשכול הדגישה לא מקרעי נייר!]
לקחתי תמונה צבעונית מעיתון,
ומפיסות עיתון בגודל 2 מ''מ גזורות,
התאמתי גוונים וכיסיתי.
לתרגול הסבלנות
ולהכרת הגוונים
אם זה מעניין אני יכולה להראות תמונה
לקישוט כתה כמובן אפשר להשתמש בפיסות נייר גדולות יותר.
אני אשמח לתמונה
אם אני לא טועה עשינו משהו הסגנון לפני 18 שנה אבל לא זוכרת איך זה היה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים