נכתב ע"י 3012;624676:עט עם חותמת (נסתרת נשלפת) שעליה היה מוטבע שמו. ועל העט חרטתי "כתיבה וחתימה טובה"
נכתב ע"י 3012;624807:זה עט שנראה רגיל וכאשר את "מחליקה" את חלקו העליון כלפי מטה "קופצת" לה החותמת החוצה ולאחר שמשתמשים בה ומחזירים אותה למקומה, לא נודע כי בא אל קרבנה...
זה עלה לי כמדומני משהו בסביבות 180 ש"ח - 150 ש"ח כולל החותמת והחריטה.
לכי לאהרן רובינשטיין בבני ברק ותחזי בפלא במו עינייך.
זה היהה רעיון מהמם וממש התלהבו ממנו!!!
נכתב ע"י 3012;624816:העט הוא בגודל סטנדרטי ביותר, הוא מאד מהודר אפילו!!! למשל, מוכסף...
בחותמת אפשר לכתוב כל מה שרוצים (ילדה מצטיינת... לילה טוב... צום קל... מס' טלפון ועוד ועוד...) אבל מן הסתם זה מוגבל באורך. (אפשר רק שורה אחת כמדומני)
יש להם גם כמה סוגי כתב לאותיות.
נכתב ע"י סטודנטית;624822:נשמע מדהים!!!!
חבל שאני לא מאורסת.....![]()
נכתב ע"י sarit1ef;624826:עכשיו את כבר יכולה.
נכתב ע"י 3012;624834:להתארס...
הרי יש לך כבר רעיון לחתן לזמן אלול...
נו, באמת, לא ידעת שאחד העיכובים המשמעותיים בשידוכים זה הלחץ מהעדר רעיונות למתנות???
נכתב ע"י 3012;624834:להתארס...
הרי יש לך כבר רעיון לחתן לזמן אלול...
נו, באמת, לא ידעת שאחד העיכובים המשמעותיים בשידוכים זה הלחץ מהעדר רעיונות למתנות???
נכתב ע"י סטודנטית;624844:אז זהו שכבר לפני 4 שנים עשיתי את זה........(באיחור קל אבל עשיתי.)
אבוי לי אם הייתי מחכה עד עכשיו.
אבל זה רעיון נחמד גם כמתנה לבעל.......
רק המחיר......המצב הכלכלי לא כמו של מאורסת![]()
נכתב ע"י sarit1ef;624863:טוב, סליחה, סטודנטית זה מצלצל רווקה. מה נעשה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים