רעיונות לכלה-דחוף!!!

• הוסף לסימניות
הבו רעיונות להביא/להכין/לעשות וכו' לכלה שבוע לפני יום החתונה מהחברות.
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות בלוני גז כמספר הימים שנותרו עד החתונה.
בתוך כל אחד להכניס ברכה מאדם אחר קרוב ורחוק של הכלה (השויגער, החתן, בת דודה מאמריקה וכדו')
כל יום הכלה מפוצצת אחד ומגלה את המכתב...

• הוסף לסימניות
אני מקווה ששם משפחתה (החדש) ארוך דיו, כי אם כך יש לי רעיון מגניב: (אותו עשינו לאחרונה לחברה שהתחתנה)
תקנו לה שלט יפה לדלת, עם אותיות נפרדות, וכל יום שלחו לה אות:
נניח ששמה הופמן- בראשון היא מקבלת ה' בשני ו' וכו'

• הוסף לסימניות
התגובה שלי לא עונה לשאלה שלך, אבל בכל זאת:
רעיון חמוד שעשתה לי חברה: ביום נישואי בבוקר היא הכינה בצק גדול ושלחה אותו אלי עם משלוחן שאפריש חלה. המשלוחן החזיר לה את הבצק המופרש והיא אפתה ממנו לחמניות.
למחרת בבוקר היא שלחה לנו ארוחת בוקר שכללה בין השאר את אותם לחמניות.
היה מוצלח מאוד, בפרט שיום אחרי החתונה קשה לכולם להזמין את הזוג הטרי לארוחת בוקר, זה בהחלט הוריד עול מהראש של אמא שלי (היא כמובן תיאמה איתה את זה)
בהצלחה ומזל טוב!

• הוסף לסימניות
מדפיסים את הקובץ המצורף
שולחים לאחות הכלה או לאמא שלה
החל מ-11 ימים לפני החתונה תולים:
את הכותרת- "את עלית"
עשרה ימים לפני החתונה את 10, אח"כ את 9 וכן הלאה....
בשמחות!!!

אופס, הקובץ כבד מדי, לא נותן לי לעלות אותו
איך אפשר להקטין לקובץ PDF את המשקל בלי להוריד מהאיכות?
(קובץ גדול עם פוטושופים כבדים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתמחה;910977:
אפשר לקנות בלוני גז כמספר הימים שנותרו עד החתונה.
בתוך כל אחד להכניס ברכה מאדם אחר קרוב ורחוק של הכלה (השויגער, החתן, בת דודה מאמריקה וכדו')
כל יום הכלה מפוצצת אחד ומגלה את המכתב...

חשבתי בלוני גז של אמישראגז ;) בעברית קוראים לזה בלוני הליום :)

נכתב ע"י נחמולט;911005:

אולי תעלה דוגמא ואם היא תרצה תשלח לה למייל את הPSD.

זה משהו שעשיתי לאחותי בשביל חברתה הכלה מחברים לזה מחוג עם תמונת הכלה וכך היא "מתקדמת" כל יום אל חתנה המחכה לה בחופה... (וסליחה על הפונט המזעזע, זה נעשה בימים שעוד לא ממש הבנתי בפונטים ובטיפוגרפיה :confused:).

בהצלחה!

קבצים מצורפים

• שעון ליהודית -סופי rgb.jpg
    KB 600 · צפיות: 483
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמולט;911005:
מדפיסים את הקובץ המצורף
שולחים לאחות הכלה או לאמא שלה
החל מ-11 ימים לפני החתונה תולים:
את הכותרת- "את עלית"
עשרה ימים לפני החתונה את 10, אח"כ את 9 וכן הלאה....
בשמחות!!!

צרפתי את הקובץ באיכות נמוכה
מי שמעונין ישלח באישי ואני אחזיר לו באיכות מקסימלית
מזל טוב!

קבצים מצורפים

• מספרים לכלה.pdf
    KB 967.6 · צפיות: 467
  • הוסף לסימניות
תניחו לה לנפשה......

• הוסף לסימניות
הרעיון שלי- דוקא לא לעשות כלום. תנו לה להתפלל ולהתארגן ברוגע בלי החברות כל הזמן .(לא שאני נגד חברות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגיפ;911033:
תניחו לה לנפשה......
נכתב ע"י רותי12;911038:
הרעיון שלי- דוקא לא לעשות כלום. תנו לה להתפלל ולהתארגן ברוגע בלי החברות כל הזמן .(לא שאני נגד חברות)

באמת תודה. זה מה שעשיתי עד עכשיו אבל היא דווקא ציפתה למשהו.
זה תלוי בסגנון הכלה.
אבל בפירוש לא ניתן לומר שאם נכין לה משהו זה יפגום בתפילתה.
העניין של הכנת דבר מה מהחברות רק בא בכדי לחזק את הכלה(ושוב,תלוי בסגנון) שאנו איתה,חושבות עליה ומתרגשות איתה.
אשמח לרעיונות נוספים.
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה