רעיונות למטבח- אשמח אם תענו לי מניסיון

• הוסף לסימניות
אילו פתרונות אפשריים למי שלא מעוניין להכניס פח לתוך ארונות מטבח?
כדאי להשאיר מקום מיוחד לשם כך?

אילו פתרונות טובים לירקות?

האם כדאי להעמיק שיש ומזווים לעומק 70 ס"מ כדי שיסתיימו בקו אחיד עם המקררים, און שזה מיותר ומייקר?

• הוסף לסימניות
אני המשכתי את השיש עוד קצת אחרי הארונות מטבח ומיד אח"כ יש לי תנור, כך שנוצרה לי נישה בסוף הארונות מתחת לחתיכת השיש הנוספת, שם אני שמה את הפח (גדול)
ומיד אחריו התנור.
זה מצוין כי גם לא רואים את הפח וגם הוא צמוד לגז שזו מעלה גדולה בבישולים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תוכלי ליצור איתי קשר באישי

• הוסף לסימניות
1 יש פחים מעוצבים אפשר לראות ב"טיראדור" למשל.
2. יש אפשרות לסלסלות ירקות שהם כמו מגירות בארונות המטבח התחתונים, יש אפשרות לסלסלות קש או ארגזי עץ שיושבים על מדפים פתוחים, ויש אפשרות לעגלת ירקות כמו של איקאה למשל
3. זה מייקר משמעותית. השאלה האם יש לכם מספיק מקום אחסון בארונות.

• הוסף לסימניות
לגבי הפח פתרון מקסים כך שהוא בתוך הארון אבל על הרצפה .
סוגרים שטח בין הארונות עם דלת בלבד כך שהבסיס הוא רצפה ולא ארון כך שהפח מוסתר וניתן לשטיפה יחד עם רצפת המטבח.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
לגבי הפח פתרון מקסים כך שהוא בתוך הארון אבל על הרצפה .
סוגרים שטח בין הארונות עם דלת בלבד כך שהבסיס הוא רצפה ולא ארון כך שהפח מוסתר וניתן לשטיפה יחד עם רצפת המטבח.
הצלחות!
ועושים לדלת 'סוקל נפתח' ולא דלת עד למטה.
ז"א חתיכה נפרדת המחוברת לארון
ומתמזגת עם הסוקל הקבוע ליד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה